Izziv: Bodite en dan dirkaški sovoznik!

21. 11. 2014
Deli

Skupaj z ekipo IK Sport, Timom Novakom in Škodo vas vabimo na fantastično izkušnjo, ki se vam bo brez dvoma vtisnila v spomin. Ali bo ta spomin poln strahu ali veselja, je odvisno predvsem od vas, mi pa vam zagotavljamo, da bo ne glede na šklepetanje vaših zob dan poln adrenalina!

Avto magazin je že v preteklosti sodeloval z idrijsko ekipo IK Sport, ki ji kraljujeta brata Miran in Igor Kacin. Da gre za resno ekipo, dokazuje njihova garaža, v kateri se grejejo dva pokalna Seata, dve Škodi Fabii R2, dva Mitsubishija Lancerja EVO, Ford Fiesta pa še bi se kaj dobilo ... Torej sami vrhunski dirkalniki, ki so zmožni v svojih kategorijah priti v sam vrh razvrstitve.

Z omenjenim moštvom nastopa tudi 20-letni Tim Novak, ki ga je FIA na predizboru tekmovanja FIA Institute Academy izbrala med deset najbolj talentiranih mladeničev na svetu. Prav mladi študent strojništva vas vabi na sovozniški sedež svoje Škode Fabie R2, kjer boste na makadamu lahko preizkusili svoj pogum.

Zakaj na makadamu? Zato ker na spolzki in drseči podlagi, kjer pod čelado bolj slutiš kot slišiš udarce kamenja ob karoserijo, šele začutiš vrhunsko podvozje in gume, ki tako 'grabijo', da se ti vselej povesi čeljust. Škoda Fabia R2 ima 132 kilovatov (180 'konjev'), maso malenkost več kot tono, sekvenčni petstopenjski menjalnik in že prej omenjeno vrhunsko podvozje znamke Reiger. Pravi surovi dirkaški stroj, verjemite.

Kaj morate narediti, da se lahko potegujete za vožnjo vašega življenja? Pišite nam in nam povejte, zakaj bi morali izbrati prav vas. Izbrali bomo pet najbolj prisrčnih, nenavadnih, zanimivih ali navihanih elektronskih sporočil in avtorje nato obvestili, da so rojeni pod srečno zvezdo. Pa namignili, naj se tisti dan ne najedo zajtrka ...

Kaj morate narediti? Na elektronski naslov avtomagazin@adriamedia.si nam napišite, zakaj si prav vi zaslužite vožnjo s Timom Novakom v dirkalni Škodi Fabii R2. Bodite izvirni, saj bomo izbrali le 5 srečnežev.

Kdaj bomo dirkali? Enkrat pozimi. Ne bojte se, saj vas bomo pravočasno obvestili.

Kaj potrebujete? Nič, ker bo Avto magazin z ekipo IK Sport vse naredil namesto vas. Vi boste le uživali!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja