ŽENSKE POZOR: SportklubTV išče komentatorke

Ste športnica in bi rada svoje znanje s tega področja uporabila še kako drugače? Prijavite se in postanite komentatorka na SporklubTV.

ŽENSKE POZOR: SportklubTV išče komentatorke (foto: shutterstock) shutterstock
30. 8. 2017 | Promocijsko sporočilo

Vzgojili že 4 generacije komentatorjev

SportklubTV je edina TV v Sloveniji, ki že dalj časa sama načrtno izobražuje svoje komentatorje. Z uspešnimi razpisi je vzgojila že štiri generacije komentatorjev, ki so vse pogosteje med nosilci hitro rastoče programske ponudbe Sportklub TV na področju Slovenije.

Dekleta, opogumite se!

Velika večina prijavljenih ali bolje, zelo redko so se na razpise Sportklub TV prijavila dekleta. Na žalost bi jih lahko prešteli na prste ene roke in samo ena je doslej opravila celotno izobraževanje in zdaj že nekaj časa uspešno dela pri prenosih golfa.

Zato so na SportklubTV začeli razmišljati o posebni akciji za pridobitev komentatork za nogomet in tenis. Morda si se vprašala zakaj prav nogomet in tenis? Odgovori so preprosti: teh športov je največ na programih SportklubTV, so najbolj gledani in konec koncev, tenis je uveljavljena športna zvrst med ženskami, nogomet pa je panoga, ki iz dneva v dan pridobiva pri vse več privrženk, tako pred TV zasloni kot tudi na igriščih. Pa še malce bi radi poživili tudi konkurenco med spoloma in pred ekran privabili še več gledalk in gledalcev!

Ustrezate vsem pogojem? Prijavite se!

Na SportklubTV  si želijo, da v akciji zberejo veliko prijav in da se bodo po koncu izobraževanja lahko pohvalili, da so na SportklubTV pridobili kar nekaj kakovostnih sodelavk.

Kandidatka mora:

  • biti stara najmanj 18 let;
  • končati mora najmanj srednjo šolo;
  • mora znati najmanj en svetovni jezik.


Prošnjo za sodelovanje, ki jo morate najkasneje do 15. septembra 2017 poslati na naslov SportklubTV, 1231 Ljubljana-Črnuče, Brnčičeva 49 ali na e-naslov: info@sportklub tv.si, mora vsebovati kratek življenjepis, v katerem zapišite kateri tuji jezik obvladate in s katerim športom se ali ste se ukvarjali.

Za več informacij KLIKNI še na SportklubTV spletno stran sportklub.si