Jeep je praznoval 115 let Harley-Davidsona

11. 7. 2018
Deli
Jeep je praznoval 115 let Harley-Davidsona (foto: Jeep)
Jeep

Na velikem dogodku ob 115. obletnici legendarne znamke motociklov Harley-Davidson, ki je konec tedna potekal v Pragi, je sodeloval tudi Jeep. Obe znamki namreč skupaj zaznamujeta velike dogodke, saj ju, kot pravijo, združujejo skupne vrednote: svoboda, pustolovski duh in ameriška dediščina.

Obiskovalce prireditve je tako ob glavnem vhodu vse štiri dni pozdravljal na visoki in strmi podstavek postavljeni novi Jeep Wrangler, tam pa so bili tudi novi Jeep Cherokee, Jeep Renegade, Jeep Compass in Jeep Grand Cherokee Trailhawk. Obiskovalci prireditve so si lahko ogledali tudi tri po meri predelane Wranglerje, zmagovalce tekmovanja Custom Cousins, ki so jih prek družbenih omrežij izbrali člani klubov Harley Owners Group in Jeep Owners Group, torej lastniki motociklov Harley-Davidson in terencev znamke Jeep.

Praznovanje v Pragi je bil sicer prvi veliki dogodek, odkar sta znamki pred petimi leti okrepili partnerstvo, na njem pa se je zbralo več kot 60 tisoč lastnikov in ljubiteljev motociklov Harley-Davidson z vsega sveta. Jeep je na prireditvi pripravil tudi 'Jeep/Touring Zone', kjer so bile možne poskusne vožnje najnovejših Jeepov po razgibanem poligonu.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel