To je avto, s katerim je obseden slavni Jerry Seinfeld

20. 9. 2023 | Gregor Žvab
Deli
To je avto, s katerim je obseden slavni Jerry Seinfeld (foto: Profimedia)
Profimedia

Priznati je treba, da okus za avtomobile ima, kar je dokazal že večkrat ...

Zgodba o Seinfeldovi obsedenosti se začne pri Chrisu Harrisu, youtuberju, novinarju, voditelju oddaje Top Gear in nekdanjem dirkaču, ki je na omrežju Instagram objavil sliko Porscheja 911 GT3 RS in zraven dopisal, da gre za pravo raketo, ki je izjemna na stezi, na običajnih cestah pa moraš biti v pravem razpoloženju zanjo. Hkrati se je Porscheju zahvalil za pogum, da si upajo narediti tak avto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Harris (@harrismonkey)

V množici komentarjev se je našel kratek, a zelo pomenljiv, ki je prišel izpod prstov človeka, znanega po svoji izjemni avtomobilski zbirki, komika Jerryja Seinfelda. Zapisal je, da je od omenjenega avta popolnoma odvisen in si ne želi voziti ničesar drugega več. Zanimiva izbira skoraj 70-letnega gospoda.

Profimedia

Jerry Seinfeld je sicer najbolj znan po seriji z naslovom Seinfeld, ki velja za eno najbolj uspešnih TV serij, kar so jih kadarkoli posneli. Poleg tega se ukvarja tudi s stand up komedijo, svojo strast do avtomobilov pa je upodobil v seriji, imenovani "Komedijanti v avtomobilih gredo na kavo" (Comedians in Cars Getting Coffee).

Kot že rečeno, Seinfeld je znan po svojem izbranem okusu za avtomobile, v svoji zbirki naj bi jih imel namreč več kot 150, a je izbor omenjenega Porscheja v vsem naboru avtomobilov vseeno malo presenečenje.

Preberite še: Kakšna je zgodba izgubljenega BMW M3, ki je v podzemni garaži »tičal« skoraj 20 let?

BONUS VIDEO: Presenečenja avtomobilske kulture, družbe in dogodkov v Sloveniji, predvsem pa - čemu se je treba izogniti?

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol