Jutri se na Štajerskem začne Camp Jeep 2018

12. 7. 2018
Deli

Znana je lokacija letošnje prireditve Camp Jeep. Največji dogodek kluba lastnikov Jeep Owners Group se jutri začne v Spielbergu na avstrijskem Štajerskem, znanem prizorišču dirk formule 1 in kjer trenutno poteka mednarodna predstavitev novega Jeepa Wranglerja.

Najpomembnejši datum prireditve, na kateri pričakujejo več kot tisoč ljubiteljev in več kot 600 terencev legendarne znamke, bo nedelja, 15. julija, ko bo znamka zaznamovala obletnico (15. julij 1941) podpisa pogodbe za dobavo trdoživih terencev ameriški vojski.

Prireditelji Jeep Campa 2018 so pripravili razburljive steze za cestne in terenske vožnje s terenci, med drugimi atrakcijami pa bodo izstopali priročni muzej, kjer bodo obiskovalci lahko spoznali zgodovino znamke in si v živo ogledali Jeepa Willysa MB iz leta 1944, prvega civilnega Jeepa CJ-2A iz leta 1945, prvega Wranglerja oziroma Jeepa YJ iz leta 1991, Jeepa TJ 4.0 Saharo iz leta 1998 in Rubicona 3.6-litre Recon, posebno serijo Jeepa tretje generacije.

Na ogled bodo tudi predelani Jeepi, ki sodelujejo na prireditvi Easter Jeep Safari, prav tako dodatki znamke Mopar. Obiskovalci se bodo pod vodstvom inštruktorjev lahko preizkusili v pravi terenski vožnji, na voljo pa bo še vrsta drugih zabavnih dejavnosti.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol