Kaj ponuja 4. MotorSport salon v Ljubljani? (video)

Danes in jutri se bo na Gospodarskem razstavišču odvijal četrti MotorSport Salon Ljubljana. Kdo razstavlja in kaj boste lahko videli?

Kaj ponuja 4. MotorSport salon v Ljubljani? (video) (foto: Boštjan Vidrajz) Boštjan Vidrajz
4. 2. 2012

Motorsport_salon_LJ

V soboto in nedeljo (4. in 5. februarja 2012) se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvil tradicionalni, že četrti salon motošporta. Izmed zanimivejših vozil, ki bodo na ogled, velja izpostaviti formulo 1 moštva RedBull RB6, zmagovalni Audi A4 za prvenstvo DTM, Ford Focus za WRC, domača Škodo Fabio in Peugeota 207 S2000, dve Fabii R2 in osem metrov dolgega dragsterja.

V kolikor akterjev ne bo pregnal sneg, se bodo na treh zunanjih poligonih odvijale preizkusne vožnje s trial motocikli (AMZS), pokalnimi Fiati Grande Punto (LEMA), gokarti s 15 ali 30 'konjskimi' močmi (www.hitri-dirkac.si) in treningi varne vožnje.

Kolikor bodo to omogočale temperature asfalta, bo Tadej Dolenc izpeljal nekaj stunt trikov z 250-kubičnim MZ-jem, Kawasakijem ER6 in Hondo CBR 900.

Na salonu je razstavljenih tudi nekaj drugih športnih avtomobilov: Lamborghini Gallardo, Nissan GT-R in slovenski Renovatio.

Več informacij na www.motorsport-salon.si.

video: Matevž Hribar

Odpiralni čas za obiskovalce:
- sobota, 4. 2.: 9:00 – 19:00
- nedelja, 5. 2.: 9:00 – 18:00

Vstopnina:
- odrasli: 8 €
- člani AMZS, tekmovalci AŠ2005+AMZS, dijaki, študenti, upokojenci ter invalidi: 6 €
- osnovnošolci in srednješolci: možnost dodatno znižane vstopnine
- otroci (do 7 let) brezplačno