Ken Block in Ford F-150 Raptortrax

28. 1. 2014
Deli

Kenu Blocku resnično nikdar ni dolgčas. Za prihodnjo zimo obljublja video malce drugačnega Forda F-150 Raptortraxa, ki ga je pred kratkim predstavil.

Član ekipe Hoonigan Racing Division Ken Block ima nov načrt: do prihodnje zime bi rad naredil video Forda F-150 Raptortraxa, pick-upa z ... ne boste verjeli ... gosenicami, s katerim bo divjal po sveže zapadlem snegu.

"Ta projekt sem imel v glavi že dolgo časa," je povedal Block. Pick-up so na začetku pripravili pri oddelku Ford Racing, nato pa dali v dodelavo še kalifornijskem podjetju Special Vehicle Concepts. Ima prtjažnik za snowboarde (snežne deske), strešno košaro, vitel na zadku avtomobila, manjkajo niti shramba za prigrizke in pijačo, zunanje ozvočenje in atraktivna razsvetljava.

Za poskočnost poskrbi 6,2-litrski motor V8 s turbopolnilnikom, za varnost pa varnostna kletka, sedeži Recaro in gosenice znamke Mattracks.  

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem