Novice Promocijsko sporočilo

Že veste, kjer boste v četrtek spremljali novo bitko Luke Dončića in Gorana Dragića?

27. 6. 2022
Deli

Stožice so bile razprodane v slabih treh urah. Pred nami je najbolj vroč četrtek letošnjega poletja. 30. junija si vsa Slovenija želi v živo videti, ko se bodo naši košarkarji na igrišču udarili s hrvaškimi.

Skupaj bosta na parketu ponovno zaigrala Luka Dončić in Goran Dragić. A brez skrbi, če so vam vstopnice spolzele iz rok ... Našli smo najbolj vročo lokacijo za ogled te zgodovinske tekme v živo!

Ker je zanimanje za ta izjemen športni dogodek večje, kot bi si lahko kadarkoli predstavljali, se je ekipa Sport Kluba odločila, da vam omogoči nepozabne trenutke preživeti v pravem navijaškem duhu. Obljubljajo, da se boste počutili kot v dvorani.

Za vas pripravljajo pravo košarkarsko atmosfero v družbi predanih navijačev

Vstopnic za tekmo nikakor ne morete dobiti, pa če se še tako trudite? Ker vas razumemo, smo naredili vse, da ne boste prikrajšani.

Pripravljamo zabavo za pravo navijaško doživetje – navijajmo skupaj!

KJE: Športna hiša, BTC City, Ljubljana
KDAJ: četrtek, 30. junija, navijati začnemo ob 20:15

Ogled je popolnoma brezplačen, prav tako druženje, a zaradi zagotavljanja ustrezne varnosti in omejenega prostora na prizoriššču, vse športne navdušence prijazno naprošamo, da v spodnjem obrazcu oddajo PRIJAVO na dogodek, da bomo lahko tudi NAGRADE podarili pravim nagrajencem.

Ob prijavi, prosimo, dvakrat pomislite, ali boste res prišli, da ne bo po nepotrebnem zmanjkalo mest, kot je zmanjkalo vstopnic.

Prihajajoča kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo 2023, ki ga bodo naslednje leto od 25. avgusta do 10. septembra skupaj gostile Indonezija, Japonska in Filipini, bo vsekakor pravi športni praznik, še posebej za športni narod, kakršen smo Slovenci.

30. junija se bo na domačih tleh, v ljubljanskih Stožicah, naša košarkarska izbrana vrsta pomerila s hrvaško, skupaj pa bosta na tej tako zelo pomembni tekmi nastopila dva velikana slovenske (in, seveda, tudi svetovne) košarke, Goran Dragić in Luka Dončić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkarska zveza Slovenije🏀🇸🇮 (@kzs_si)

Za pravo navijaško vzdušje, ob podpori ljubiteljev košarke, Sport Klub pripravlja prvo – in zato še toliko bolj posebno – druženje ob ogledu tekme Slovenija : Hrvaška.

Dobimo se v Športni hiši v BTCju v Ljubljani, kjer bomo v športnem duhu spremljali ta težko pričakovan športni dogodek, večer pa popestrili tudi z nagradnimi igrami!

Tekma se začne ob 20:15 – mi začnemo že kakšno minuto prej!

Ne pozabite!

Tekma proti Hrvaški bo zgodovinska za slovenski košarkarski svet. Kot je že po premieri dokumentarnega filma '2017' napovedal Dragić, bo to njegova poslovilna sezona. Kot je še povedal so ga Dončić, Rašo Nesterović in brat Zoran Dragić kar nekaj časa prepričevali, da bi še zadnjič oblekel dres slovenske izbrane vrste in se v odmevnem slogu pred domačimi gledalci poslovil od reprezentance. Zato enostavno morate biti del te zgodovinske tekme.

Spomnimo še: Dragić je verjetno najbolj odmevno tekmo za Slovenijo odigral septembra leta 2017, ko so v finalu evropskega prvenstva v Carigradu osvojili zlato medaljo. Dragić je bil takrat okronan za najkoristnejšega igralca prvenstva, po tem izjemnem dosežku pa so posneli tudi dokumentarni film z naslovom '2017'.

Dogodek omogočajo