Ko zapleše Dacia Duster

Dacia danes objavlja ekskluzivni posnetek plesočih Dusterjev sredi Ljubljane. Splošno priznano zvestobo in zadovoljstvo so lastniki Dusterjev tokrat nadgradili s pravo plesno točko!

21. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Dacia Duster že vse od svojega nastanka po vsem svetu piše pravo zgodbo o uspehu. Na prvi pogled navdušuje s svojim agresivnim terenskim izgledom, z leti uporabe pa prepričuje s podpovprečnimi stroški lastništva in nadpovprečnimi terenskimi zmogljivostmi. Zaupajo ji tudi slovenski gorski reševalci.

Tako ne preseneča dober odziv, ki je na parkirišču Tobačna Mesto v Ljubljani v nedeljo, 12. junija, več ponosnih lastnikov dvo- in štirikolesno gnanih vozil Dacia Duster. Njihov namen je bil jasen – s svojimi Dusterji biti ustvarjalni del prvega plesočega plesnega dogodka »Duster Dancemob« , v katerem bodo s svojimi vozili razširili pozitivne vibracije ne samo v nedeljo na parkirišču, ampak kasneje prek video posnetka še po vsem svetovnem spletu.

Glasbeni navdih je plesni dogodek »Duster Dancemob« našel v odmevnem vseevropskem TV oglasu za Dacio Duster, kjer gledalce navdušuje priredba izjemne skladbe skupine Queen »Another one bites the dust«, slišana kot »Another one drives a Duster«.

TV oglas je navdušil mnoge gledalce, ne samo zaradi glasbene privlačnosti, pač pa tudi sporočilnosti, da je Dacia Duster kljub svoji cenovni dostopnosti predmet poželenja mnogih ljudi.

Kako so ponosni lastniki svoje Dacie Duster spravili v medsebojno usklajen plesni korak v ritmu skladbe »Another one drives a Duster«., si lahko premierno pogledate v svežem,pravkar objavljenem videu spodaj ali na tukaj.