Tudi to vas lahko pričaka na slovenskih cestah. 20 letna voznica je imela veliko srečo ...

6. 9. 2024 | metropolitan.si
Deli

Glede na to, kaj je pričakalo mlado voznico, se je zgodba še dobro končala.

Policisti z območja Policijske uprave (PU) Nova Gorica so bili danes  v nočnem času, okoli 1. ure zjutraj, obveščeni o prometni nesreči na glavni cesti med Srpenico in Kobaridom na Bovškem, v katero je bila udeležena voznica avtomobila, ki je na vozišču trčila v večjo skalo, so sporočili s PU Nova Gorica.

Preberite še:

kamenje, skale
Profimedia

Za ovinkom jo je presenetila skala

Policisti Policijske postaje Tolmin so z ogledom kraja prometne nezgode in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 20-letna voznica avtomobila med vožnjo proti Kobaridu zapeljala v levi ovinek, kjer je bila na njenem smernem vozišču večja skala in vanjo trčila. 

Voznica v trčenju k sreči ni bila poškodovana, nastala pa je materialna škoda na osebnem vozilu. Policisti so primer zaključili le z uradnim zaznamkom za zavarovalnico, so v sporočilu za javnost še zapisali na PU Nova Gorica.

Ob tem velja tudi opozorilo, da je na cestah, kjer obstaja velika verjetnost padanja skal potrebna še toliko večja previdnost. Sploh v prihajajočih dneh, ko bo ob večji količini padavin povečana tudi nevarnost proženja plazov,

Kaj je razlog za hudo gnečo na slovenskih cestah? Smo Slovenci resnično zaspali?

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija