Licitacija za unikatni Fiat Qubo

14. 4. 2011
Deli
Licitacija za unikatni Fiat Qubo

Na spletni strani www.fiatqubo.si lahko zlicitirate v delavnici A3M predelangea Fiata Qubo. Trenutna cena 22.015 evrov vrednega avtomobila je 1.873 evrov!

Sodelovanje na licitaciji je enostavno: po opravljeni registraciji na www.fiatqubo.si, udeleženci licitacije dnevno prejmejo 10 žetonov, s katerimi objavljajo svoje ponudbe. Žetoni so brezplačni.
Število žetonov si lahko povišajo tako, da k sodelovanju na licitacijo povabijo svoje prijatelje. Za vsakega povabljenega prijatelja, ki se tudi uspešno registrira, dnevno prejmejo 5 dodatnih žetonov. Dnevno neporabljeni žetoni se ne prenašajo v naslednji dan.

Fiat Qubo 1.3 Multijet 16v so v ekskluzivnega privlačneža predelali pri A3M, vozilo pa ima še bogato »dodatno opremo«: dvoletno osnovno in kasko zavarovanje Zavarovalnice Triglav, Petrol klub kartico za gorivo v vrednosti 1.000 EUR, Debitelov mobilnik Samsung i7500 Galaxy ter sončna očala Gloryfy G3.

Licitacija na spletnem mestu www.fiatqubo.si poteka 24 ur na dan, sodelujejo pa lahko vsi državljani Evropske unije, starejši od 15 let, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Licitacija se bo končala, ko se cena ne bo spremenila 48 ur.

Vse podrobnosti o vozilu, video posnetki o predelavi ter Splošni pogoji licitacije so na voljo na spletnem mestu licitacije www.fiatqubo.si.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja