Logan MCV

16. 2. 2007
Deli

Dacia je nedavno predstavila že svoj drugi nov model - Logan MCV, ki postavlja nova merila za prostoren, vsestransko uporaben, robusten in obenem cenovno zelo ugoden kombi avtomobil za pet do sedem potnikov.

Logan MCV bo na 19 prodajnih točkah Dacia v Sloveniji na ogled in naprodaj že od petka 16. februarja, maloprodajne cene pa bodo segale od zgolj 7.990 evrov za osnovno petsedežno do 11.690 evrov za različico z najboljšim paketom serijske opreme, dizelskim motorjem in sedmimi sedeži.

Naziv Logan MCV je angleška kratica za Multi Convivial Vehicle, kar bi lahko prosto prevedli kot mnogostransko gostoljubno, družabno in veselo vozilo. Tak opis si zasluži s svojo prostornostjo in priročno kombi zasnovo, ki ohranja vse prednosti in vrednote limuzine Logan, obenem pa jih oplemeniti s prilagodljivo notranjostjo in še višjo stopnjo uporabnosti. V Loganu MCV lahko udobno sedi sedem odraslih potnikov, kar je le ena izmed njegovih posebnih odlik, ki bodo zagotovo pretresle trg kombi avtomobilov na enak način, kot je Loganu uspelo prevetriti segment družinskih limuzin.

Logan MCV je bil prvič predstavljen lansko jesen na pariškem avtomobilskem salonu, oktobra so ga pričeli prodajati v Romuniji, v začetku letošnjega leta pa je pelje na ceste glavnih evropskih trgov. Prav tako kot že Logan limuzina ima lahko tudi Logan MCV vgrajen sodoben dizelski motor 1, 5 dCi, ki zagotavlja vzorno ugodje v vožnji in zmernost pri porabi goriva. Dodaten prodajni argument za Logan MCV je tudi tovarniško jamstvo za dobo treh let oziroma do 100.000 kilometrov, ki potrjuje robustno zasnovo in kakovostno izdelavo. Cene modela Logan MCV so povsem v skladu s temeljno zamislijo programa Logan: ponuditi kar najbolj vsestransko uporaben in prostoren avtomobil, ki je primeren za vse vrste cestišč, in to za izjemno sprejemljivo ceno.

Tiskovno sporočilo Renault Nissan Slovenija

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"