Marca v Revozu spet v dveh izmenah

V novomeškem Revozu bodo s 1. marcem ponovno priešli na normalno dvoizmensko delo pri proizvodnji Renaultovega Twinga in Smarta ForFour.

13. 1. 2015

Novi twingo je ob svojih prvih javnih predstavitvah požel velik uspeh, zato je tovarna Revoz konec lanskega leta začasno uvedla tudi polovično nočno izmeno. S tem je pravočasno zagotovila vsa potrebna vozila za komercializacijo novega modela v posameznih evropskih državah, kar je bil tudi eden od ciljev, ki si jih je zastavila v okviru projekta začetka proizvodnje novih modelov, imenovanega Edison.

Podatki o povpraševanju trga po dveh novih modelih (novem twingu in smartu forfour) so v začetku leta 2015 pokazali, da le-to ne presega prvotno predvidenega in tudi sicer standardnega obratovanja proizvodnje v dveh izmenah, zato se je vodstvo Renaulta odločilo, da bo Revoz 1. marca ponovno prešel na običajno obratovanje v dveh izmenah in torej ukinil začasno polovično nočno izmeno. S tem bo tudi prenehala veljati pogodba za okoli 450 napotenih delavcev, ki so v Revozu delali prek agencij za posredovanje zaposlenih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri