Mazda žaluje za Neilom Warriorjem

2. 6. 2009
Deli
Mazda žaluje za Neilom Warriorjem (foto: Mazda)
Mazda

Mazda Motor Europe je potrdila, da je Neil Stuart Warrior, direktor odnosov z javnostjo, bil potnik strmoglavljenega letala družbe Air France na letu 447 iz Ria v Pariz. Warriorjeva smrt ni bila uradno potrjena, vendar so včeraj našli dele airbusa v Atlantskem oceanu, pri čemer kaže na malo verjetnost preživelih.

»Vsi pri Mazdi smo šokirani o strašni novici in žalujemo, « je dejal Jeff Guyton, predsednik in izvršni direktor Mazde Motor Europe. »Sploh ne morem izraziti, kako težka je ta izguba. Bil je dobrosrčen in prijazen človek. Tisti, ki smo ga poznali, ga ne bomo nikoli pozabili. Njegovim svojcem posredujemo iskreno sožalje. Želimo, da vedo, da nam je bilo v čast imeti Neila za sodelavca in prijatelja.«

Neil Warrior se je rodil 13. aprila 1961 v angleškem Hillingdonu in je imel univerzitetno izobrazbo. Že od začetka svoje poslovne kariere je delal v avtomobilski industriji na področju za odnose z javnostmi pri Fiatu in Alfi Romeo. S 35-imi leti je leta 1997 prevzel mesto direktorja komuniciranja v angleškem SAP-u. Po vodstvenih pozicijah v Nemčiji in ZDA je bil leta 2003 imenovan za direktorja marketinga in komuniciranja na evropskem SAP-u. Mazdi Motor Europe se je kot direktor odnosov z javnostmi pridružil leta 2007, kjer je bil odgovoren za produktno komuniciranje. Spominski obred Neilu Warriorju bo potekal v ponedeljek, 8. junija 2009, ob18:00 uri v nemškem Kölnu.

Žalovanju se pridružujemo tudi vsi pri Avto magazinu (nekateri smo ga tudi osebno poznali) in Neilovi družini izrekamo iskreno sožalje.

Foto: Mazda