Megane Coupé v Need For Speed

26. 10. 2008
Deli

Renault in založnik računalniških iger Electronic Arts že skoraj celo leto sodelujeta pri projektu, s katerim bosta svoji področji združila v okviru skupne strasti do avtomobilov.

Ljubitelji računalniških iger bodo tako že od 21. novembra letos - še pred začetkom prodaje - »vozili« Novi Mégane Coupé v novi različici proslavljene igre »Need For Speed« z nazivom »Undercover«.

Razvijalci igre so na podlagi podatkov, ki jih je priskrbel Renault, skoraj polno leto delali na kar najbolj resničnem prikazu voznih lastnosti in zmogljivosti Mégana Coupé. Končni izdelek z odlično grafiko, občutkom moči in lege na cesti deluje neverjetno resnično. Z uporabo novega grafičnega podprograma z nazivom »Heroic driving engine« igra ponuja vozniške občutke, ki vzamejo sapo. Nad ponujenim bodo navdušeni tako zvesti ljubitelji igre kot tudi privrženci Mégana Coupé.

Na posebni spletni strani www.agentM09.fr je na voljo več informacij o zvezdniški vlogi Novega Mégana Coupé v igri »Need For Speed: Undercover« vključno s kratkim video posnetkom.

Foto: Renault