Novice Promocijsko sporočilo

Mercedes-Benz na tednu mode pozornost namenja tudi moškim

21. 11. 2018
Deli

Dogodek bo potekal v Ljubljani že ta vikend, v sklopu dogodka pa bo predstavljen novi, septembra predstavljeni Mercedes-Benz GLE.

Mercedes-Benz je sinonim zapodročje prestižnih avtomobilov in je avtomobil, ki ga izberejo ljudje z izbranim življenjskim slogom. Tudi zato je razumljivo, da se Mercedes ne posveča več le izdelavi avtomobilov, ampak tudi modi. Že nekaj let namreč pri nas v sklopu tedna mode v Ljubljani pripravlja svoj šov, letos pa bodo prvič dogajanje posvetili moški modi.

Dogajanje, povezano z nemško blagovno znamko, bo potekalo dva dneva, natančneje v soboto, 24., in nedeljo, 25. novembra, pri čemer bo prvi dan namenjen klasični moški modi. V sklopu prvega dne bosta kreacije predstavljala domača blagovna znamka Sens in srbski oblikovalec Boško Jakovljević, ne bi pa nas presenetilo, če bi največ pozornosti požela nova generacija športnega terenca Mercedes-Benz GLE, ki bo predstavljena tri mesece pred uradnim prihodom na ceste.

Z malo sreče do vabila

Drugi dan dogodka bo dogajanje na modnem področju še bolj pestro, saj bodo predstavljene nekoliko bolj avantgardne kolekcije, poleg blagovne znamke Sens in kreatorja Boška Jakovljevića pa bodo svoje kreacije razstavili še Marko Glavinić, Milica Vukadinović, domača obliikovalka Mija Curk ter še nekateri drugi.

Prestižni dogodek bo namenjen le izbranim povabljencem, med katerimi boste lahko tudi vi, saj so pri Mercedesu v sodelovanju z Mastercard® pripravili nagradno igro, v kateri bodo podelili vabilo na prireditev, hkrati pa bo srečnež deležen modnega stiliranja priznane strokovnjakinje Maje Bulc. V nagradni igri lahko sodelujete s klikom na povezavo, dogodek pa boste lahko spremljali tudi prek družabnih omrežij Instagram in Facebook.