Plačaš enega, dobiš dva! Sliši se neverjetno, a v Nemčiji je še kako resnično ...

26. 7. 2024 | Gregor Žvab
Deli
<p>Na karoseriji ima MG4 nekaj zanimivih potez, ki ga naredijo samosvojega. Deljen spojler na strehi je lasten različici Luxury, ki ima tudi dvobarvno karoserijo.</p> (foto: Uroš Modlic)
Uroš Modlic

Si predstavljate, da kupite avto, zraven pa povsem brezplačno dobite še enega enakega? 

V Nemčiji se je začela redko videna akcija, ki jo je pripravil kitajski proizvajalec avtomobilov MG. MG namreč podarja električne avtomobile. Da, prav ste prebrali. Za ceno enega prejmete namreč kar dva električna avtomobila modela MG4 Electric, ki je na nemškem trgu pravi prodajni hit.

MG

Kupci, ki bodo do 31. julija 2024 v Nemčiji kupili omenjeni avto, bodo drugi avtomobil prejeli brezplačno. Ta drugi avtomobil bodo dobili v obliki brezplačnega štiriletnega najema, Auto Bild povzema revija HAK. Edini strošek, ki ga morajo kriti, je 988 evrov, kolikor znašajo stroški prevoza.

Model MG4 je v Nemčiji najbolje prodajano vozilo znamke in je bil v juniju drugi najbolj priljubljen električni avtomobil v državi, takoj za Volkswagnovim ID.3. MG4 je na voljo v petih različnih različicah s tremi velikostmi baterije. Osnovni model v Nemčiji stane 34.887 evrov in ima baterijo kapacitete 51 kWh.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Goran Dragić iskreno o tem, kaj se je z njim dogajalo po osvojitvi naslova evropskih prvakov