Akcija Michelin in OMV: Napolnimo pnevmatike!

10. 10. 2011
Deli
Akcija Michelin in OMV: Napolnimo pnevmatike!

Družba Michelin že vrsto let po celem svetu izvaja akcijo z naslovom Napolnimo pnevmatike z zrakom! (Michelin's fill up with air!). Do sedaj so akcijo izvedli že v 35 državah Evrope in sveta, letos pa so se odločili, da akcijo pripeljejo tudi v Slovenijo.

Skrb za stranke na najvišjem nivoju je ena izmed glavnih vrednot, tako družbe Michelin, kot OMV Slovenija, kar potrjuje tudi partnerstvo pri izvedbi te akcije. Akcija je namreč namenjena osveščanju voznikov o vplivu pravilnega tlaka v pnevmatikah, tako na varnost vožnje, kot na varstvo okolja.

OMV in Michelin sta se odločila, da akcijo Napolnimo pnevmatike z zrakom! izpeljeta v mesecu oktobru, na šestih bencinskih servisih OMV po Sloveniji. Na vsakem bencinskem servisu OMV se bodo strokovnjaki obeh družb ustavili za dva dni, v tem času pa bodo voznikom brezplačno pregledali vozila in pnevmatike, nudili koristne in uporabne nasvete, jih opremili s koristnimi informacijami in njihovo sodelovanje nagradili s praktičnimi nagradami.

Ob zaključku akcije Napolnimo pnevmatike z zrakom! bo potekalo tudi žrebanje v katerem bodo sodelovali vsi udeleženci akcije, nagrado pa bo prispeval Michelin (komplet pnevmatik Michelin Energy Saver).

Akcija bo potekala od 4. do 16. oktobra, med 9. in 18. uro in sicer na naslednjih bencinskih servisih OMV:
Bencinski servis OMV POSTOJNA, Titova c.12.                   4 . in 5. oktobra
Bencinski servis OMV KOPER, Istrska cesta 14                     6. in 7. oktobra
Bencinski servis OMV LJUBLJANA-ŠENTVID,Celovška c. 455        8. in 10.  oktobra
Bencinski servis OMV NOVO MESTO, Levičnikova c. 4            11. in 12. oktobra
Bencinski servis OMV CELJE AERO, Dečkova cesta 39            13. in 14. oktobra
Bencinski servis OMV SLOVENSKA BISTRICA, Žolgarjeva ulica 16    15.     in 16. oktobra

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja