Mobilna asistenca in modra številka

23. 1. 2007
Deli
Mobilna asistenca in modra številka

Vsa vozila prodana v Skupini Aktiv Motiv – tako nova kot skoraj nova (BMW Premium Selection) – imajo od začetka novega leta omogočeno mobilno asistenco Mobile Care. Nova je tudi brezplačna modra številka skupine Aktiv Motiv 080 88 83.

Skupina Aktiv Motiv, kamor spadata podjetja Avto Aktiv – prodaja in servis novih vozil BMW in MINI – ter Avto Motiv – prodaja znamke BMW Premium Selection – od začetka leta svojim strankam omogoča pomoč na cesti v primeru okvare.

Vozniku je omogočena mobilnost vozila tudi takrat, ko je vozilo zaradi okvare nevozno ali če ima predrto pnevmatiko. Mobilnost vozila je zagotovljena pet let od datuma prevzema vozila. Storitev Mobile Care velja za vsa vozila BMW in MINI – tako za nova kot za BMW Premium Selection - ki so prodana preko pooblaščene prodajne mreže od 1.1.2007 dalje. Stopnje mobilnosti, ki so vključene v Mobile Care so pomoč na cesti (vključeno s popravilom pnevmatike), vleka vozila do najbližjega BMW servisa, taxi, nastanitev v hotelu, nadomestno vozilo, nadaljevanje poti, dostava vozila po popravilu. Seveda so vse te stopnje tudi dodatno pogojene.

Vsi kupci novih BMW/MINI vozil in vozil Premium Selection imajo brezplačno 24-urno pomoč vse dni v letu.

Skupina Aktiv Motiv je za svoje stranke pripravila novo storitev. Uvedena je brezplačna telefonska številka, kamor lahko vsakdo pokliče za več informacij v zvezi z storitvami, ki jih skupina ponuja na trgu.

Tiskovno sporočilo Avto Motiv