Moj Peugeot za podjetja

Peugeot Slovenija je pripravil program ugodnosti za podjetja, ki za osebno in poslovno rabo uporabljajo avtomobile francoske znamke.

Moj Peugeot za podjetja (foto: Peugeot Slovenija) Peugeot Slovenija
19. 4. 2015

Program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja je namenjen tistim podjetnikom, ki si želijo optimizacije voznega parka, saj jim prinaša različne popusta in prihranke, s katerimi je menda mogoče do 20-odstotno znižati stroške vzdrževanja. Obveščajo jih tudi o morebitnih popustih in drugih možnostih prihrankov.

Podjetniki, ki se želijo včlaniti v program,morajo pri kateremkoli Peugeotovem koncesionarju zgolj izpolniti brezplačno pristopno izjavo. Pogoj je tudi, da servise opravljajo v okviru Peugeotove mreže. Morebitni popusti so vezani na število avtomobilov Peugeot v njihovi floti in njihovo starost, ugodnosti pa se nanašajo predvsem na olja in maziva Total ter originalne Peugotove nadomestne dele.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri