Multi točka OMV za vse opravke na enem mestu

Pogosto si želimo, da bi lahko na enem mestu opravili kar največ storitev in si prihranili nekaj dragocenega časa, kar vam lahko omogoči OMV. Na 63 izbranih bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji je namreč na voljo posebna blagajna, Multi točka, na kateri je združena vrsta storitev.

Multi točka OMV za vse opravke na enem mestu (foto: OMV) OMV
16. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo
  • Plačilo položnic boste opravili preprosto, brez čakanja in hkrati ugodno, saj provizija znaša le 0,65 EUR. Mogoče je plačilo položnic – univerzalnih plačilnih nalogov z vrstico OCR, storitev pa omogoča Abanka d. d.
  • Vsi ljubitelji športnih stav, ki jih organizira Športna loterija Slovenije, lahko te vplačate na Multi točki in tako preizkusite svoje športno znanje in srečno roko.
  • Za vse navdušence nad spletnim nakupovanjem je idealna predplačniška kartica Paysafecard, ki omogoča varno plačevanje na spletu, brez posredovanja osebnih podatkov, bančnih podatkov in podatkov kreditne kartice*. Pri nakupu lahko izbirate med karticami v vrednosti 10, 25, 50 ali 100 EUR.
  • Kupite in napolnite lahko kartico SmartPayCard* – predplačniško kartico MasterCard, za katero ne potrebujete bančnega računa. Takoj, ko nanjo naložite dobroimetje, jo že lahko uporabljate. Primerna je za nakupovanje in poslovanje, za potovanja in žepnine, pa tudi kot darilo, po želji pa izbirate med virtualno in fizično kartico.
  • Terminal Margento omogoča, da za poljubno vrednost napolnite vaš predplačniški račun za prenosni telefon. Storitev je na voljo za uporabnike vseh slovenskih mobilnih omrežij. Prav tako boste na bencinskih servisih OMV v Ljubljani priročno napolnili svojo Urbano in brez skrbi plačevali parkirnino, vožnjo z ljubljanskimi mestnimi avtobusi in druge storitve.
  • Enostavno in hitro lahko poskrbite, da nikoli ne boste zamudili vašega najljubšega koncerta ali prireditve. Vstopnice ponudnika Mojekarte.si na Multi točki kupite kar med opravljanjem drugih vsakodnevnih opravil.
  • Če si želite v hladnejših dneh preganjati dolgčas z zanimivimi vsebinami, se lahko odločite za nakup paketov Voyo in jih spremljate na televiziji, računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu.

Da je ne boste iskali zaman, lahko na spletni strani www.omv.si preverite, če ima izbrani bencinski servis OMV tudi Multi točko.

Plačilo vseh storitev je mogoče samo z gotovino na posebej vzpostavljeni blagajni.

Storitve so na voljo v sodelovanju s podjetjem Tobačna 3DVA, d.o.o.
* V skladu s splošnimi pogoji izdajatelja ter veljavno zakonodajo.