Novice Promocijsko sporočilo

Na Fordov razstavni prostor bo skočil tudi Jurij Tepeš

31. 3. 2017
Deli

Avtomobilski salon Slovenije je v polnem teku. Še posebno pestro je na Fordovem razstavnem prostoru, kjer poleg ostalih aktivnosti gostijo tudi znane Slovence, Fordove ambasadorje. Na njihovem prizorišču so tako gostili Filipa Flisarja in Bineta Volčiča. Danes in jutri pa tja prihajata še dva junaka zime.

Včeraj je bilo zelo pestro tudi na Kongresnem trgu, kjer se je odvijal sprejem zimskih športnih junakov imenovan Dan šampionov, organiziran s strani Smučarske zveze Slovenije. Za bleščeč prihod Ilke Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta je poskrbela tudi karavana petih Fordovih Mustangov.

Ilka Štuhec

Karavana Mustangov bo na delu tudi v petek in če boste v petek zjutraj ostali brez prevoza, jih lahko srečate na mestnih vpadnicah potniškega prometa. Med 7. in 9. uro vam bo karavana Mustangov na mestnih vpadnicah po linijah LPP nudila nepozaben prevoz z ''neukrotljivimi'' do Bavarskega dvora.

Čakali vas bodo na Barju, Dolgem mostu, Ježici, Stožicah, Studencu in še kje. Ko pa bo voznikom zakrulilo v želodcu, se bo karavana Mustangov preselila na ploščadi pred E.Leclercom, kjer jih bodo pričakali slastni hamburgerji Lars & Sven. Za 10 brezplačnih burgerjev in zares edinstveno dostavo lahko prijavite svoj kolektiv! Preko FB Radia Antena bodo namreč zbirali naročila predstavnikov podjetij s sedežem v Ljubljani in med prijavljenimi izbrali en kolektiv. Kosilo v ameriškem stilu bodo dostavili do 14. ure.

Zvečer pa jih boste našli tudi pred urbanim Sputnikom, svetovno kavarno. Poleg koncerta Samuela Lucasa se boste pred vstopom v lokal fotografirali tudi z neukrotljivima Mustangoma.

Dogajanje na salonu

Sicer pa bodo danes ob 11. uri na Fordovem odru z Vojkom Safranom iz AMZS potekal pogovor o varni vožnji, najpogostejših napakah, odgovornosti, učinkih substanc na našo odzivnost med vožnjo, kako na okretnost avtomobila vpliva premalo ali prevč napolnjena pnevmatika, razlika med zimsko, letno in poletno pnevmatiko in še marsikaj.

Jurij Tepeš

Ob 17. uri pa bodo na Fordov oder skočil še Jurij Tepeš. Ta bo ob koncu pogovora z moderatorjem Jožetom Robežnikom med vsemi, ki sodelujejo v nagradni igri, izžrebal tudi eno ZLATO KARTO za dan Ford Performance. Ta se bo odvijal 27. maja na poligonu Ljubečna pri Celju. Na dogodku se bo 20 srečnih imetnikov ZLATE KARTE prepričalo o zmogljivostih športnih vozil Ford Performance pod vodstvom Tomaža Kaučiča, večkratnega prvaka v reliju. Skupaj z njim bo navdušenje delil tudi smučarski skakalec in avtomobilistični navdušenec, Jurij Tepeš.

V soboto ob 17.uri pa bo na Fordovem razstavnem prostoru potekal pogovor z veliko junakinjo letošnje zime Ilko Štuhec.