Na Petrol po Olimpijsko navijaško kolekcijo London 2012

28. 6. 2012
Deli
Na Petrol po Olimpijsko navijaško kolekcijo London 2012

Olimpijski komite Slovenije je predstavil oblačila olimpijske kolekcije London 2012.

Poleg oblačil pa so predstavili tudi navijaške izdelke, ki jih bo mogoče kupiti na Petrolovih servisih in njihovi spletni trgovini.

S tem se Petrol pridružuje podpori slovenske reprezentance in sloganu 'Pokaži, za koga utripa tvoje srce', s katerim želijo aktivneje povezati navijače, podpornike in privržence s športniki in jih nagovarjajo k podpori slovenskih olimpijcev. Z delom izkupička od prodaje teh izdelkov se bodo lahko dodatno financirale določene aktivnosti za mlade športnike.

Olimpijsko navijaško kolekcijo sestavljajo moška in ženska polo majica in T-shirt, za otroke bo na voljo T-shirt majica, v kolekciji pa je tudi navijaška kapa.  Kolekcija je narejena po uradni olimpijski kolekciji London 2012 z manjšimi dopolnitvami. K vsemu so dodali še olimpijske zapestnice, ki prav tako kažejo znak podpore.

Navijači ali zgolj ljubitelji oziroma podporniki, bodo lahko kupili navijaške izdelke na večini večjih Petrolovih bencinskih servisih po vsej Sloveniji in v spletni trgovini, ki bo z delovanjem pričela v začetku julija.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja