Nagrade za Adria Mobil

5. 2. 2014
Deli
Nagrade za Adria Mobil (foto: Adria Mobil)
Adria Mobil

Na angleškem trgu je Adria Mobil prejela nagrado »Caravan Owner Satisfaction Award 2014«, Adria Altea pa je bila izbrana za prikolico leta 2014 na Nizozemskem.

Nizozemsko združenje »ANWB« (podobno kot AMZS v Sloveniji) vsako leto podeli nagrado za najboljšo prikolico in najboljši avtodom leta. Nagrada se podeljuje na podlagi glasovanja strokovnih novinarjev, ki iščejo najbolj inovativno prikolico oz. avtodom na trgu. Adria Mobil je enkrat že prejela omenjeno nagrado in sicer leta 2006 za prikolico Action.

Na angleškem trgu pa je Adria Mobil prejela nagrado »Caravan Owner Satisfaction Award«, ki jo podeljuje  revija Practical Caravan. V glasovanju je v letošnjem letu sodelovalo kar 2500  kupcev, ki so kupili novo ali rabljeno prikolico od leta 2009 do danes. Z absolutno najvišjim številom osvojenih točk je Adria Mobil osvojila obe nagradi - zlato nagrado pri ocenjevanju zadovoljstva lastnikov, ki so kupili rabljeno prikolico (Caravan owner satisfaction golden award for pre-owned caravans)  kot tudi zlato nagrado pri ocenjevanju zadovoljstva lastnikov novih prikolic (Caravan owner satisfaction golden award for new caravans). Na temelju teh glasovanj je Adria Mobil na izredno zahtevnem angleškem trgu (ki je eden največjih Evropi) prejela tudi prestižno priznanje Proizvajalec leta 2014 (Manufacturer of the year 2014).

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"