Nagradna igra: Dirkajte v Ilirski Bistrici

5. 7. 2007
Deli

Avto magazin v sodelovanju s klubom Ferrari Racing Club Ilirska Bistrica organizira nagradno igro, v kateri bo zmagovalec dobil priložnost, da se kot sopotnik zapelje z dirkalnikom po progi gorske hitrostne dirke v Ilirski Bitrici 29. julija. Podelili bomo še deset VIP-vstopnic za ogled dirke in treningov.

Gorska hitrostna dirka v Ilirski Bistrici, ki bo potekala v soboto 28. julija (treninga) in nedeljo 29. julija, bo letos štela tudi za evropsko prvenstvo, kar pomeni, da bodo v Slovenijo prišli tudi najboljši dirkači.

Prva nagrada je zelo mamljiva, saj se bo lahko srečnež kot sopotnik zapeljal z dirkalnikom po progi gorske dirke neposredno pred samo dirko, podelili pa bomo še deset VIP-vstopnic za ogled dirke in treningov GHD Petrol Ferrari 2007. Ne zamudite priložnosti in si oglejte evropsko dirko. Če vam bo sreča naklonjena, se boste v hrib zakadili s čisto pravim dirkačem in dirkalnikom. Več o dirki si lahko preberete na www.ghd-ferrari.si.

Nagradna igra, vprašanja:

1. Kateri je letošnji glavni sponzor gorsko hitrostne dirke v Ilirski Bistrici?

a: Petrol

b: Mobitel

c: Zavarovalnica Triglav

d: Banka Koper

2. Katerič zapored se prireja gorsko hitrostna dirka PETROL-FERRARI 2007?

a: prvič

b: desetič

C: trinajstič

d: štirinajstič

3. Koliko šikan za zmanjšanje hitrosti bo letos na tekmovalni progi za evropsko prvenstvo?

a: 1

b: 2

c: 3

d: 4

4. Kdo je nosilec rekorda proge v preteklem letu (2006)?

a: Sebastien Petit

b: Lionel Regal

c: Vladimir Stankovič

d: Ander Vilarino

POMEMBNO!

Pravilne odgovore pošljite do 20. julija na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si, v naslovu (subject) naj piše Avto magazin. Zraven dopišite svoje ime, priimek, naslov ter davčno in telefonsko številko. Nagrajence s pravilnimi odgovori bomo izžrebali v uredništvu Avto magazina in jih objavili na naši spletni strani. Želimo vam veliko uspeha!

Foto: Aleš Pavletič (fotografije so iz lanske dirke)

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak