Nagradna igra: Potovanje na dirko WTCC na Češko

15. 3. 2007
Deli

Sodelujte v nagradni igri Avto magazina in doživite spektakularne dvoboje serije FIA WTCC v živo v Brnu na Češkem!

Nagradno vpra­ša­nje:

Koliko zmag je lani osvojilo moštvo Chevroleta v seriji FIA WTCC?

Odgovori: 1. ena; 2. dve; 3. tri

Na številko 6996 pošljite SMS z odgovorom na nagradno vprašanje: besedilo IN AM WTCC plus številka pravilnega odgovora (PRIMER: IN AM WTCC 4), ali pošljite odgovor na nagradno vprašanje na dopisnici na naslov AM LJUBLJANA, d. o. o., Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, s pripisom Avto magazin WTCC.

Odgovore sprejemamo do 8. maja 2007.

1. nagrada: potovanje na dirko WTCC v Brnu (Češka) za eno osebo kot gost Chevroleta, velur, nahrbtnik in kapa

2. nagrada: športna majica, velur in kapa

3. nagrada: športna majica, anorak in kapa

Nagrade bomo izžrebali med vsemi poslanimi sporočili SMS in dopisnicami s pravilnim odgovorom, ki jih bomo prejeli do 8. 5. 2007 do 24. ure. Osebni podatki, ki jih posredujete s sporočilom SMS ali z dopisnico, bodo namenjeni/posredovani GM in z njim povezanim podjetjem ter bodo uporabljeni v marketinške namene. Če ne želite, da vaše podatke posredujemo podjetju GM in z njim povezanim podjetjem, to označite na dopisnici ali nas o tem obvestite na e-poštni naslov avtomagazin@adriamedia.si. O žrebu boste obveščeni s sporočilom SMS ali z navadno pošto.

Sporočilo lahko pošljete večkrat na dan. Vsi, ki boste poslali sporočilo SMS, postanete člani SMS IN kluba in boste prejeli največ štiri sporočila SMS mesečno. Iz SMS IN kluba se lahko odjavite kadarkoli, tako da pošljete na številko 6996 SMS z vsebino IN STOP. Cena poslanega SMS-a se zaračuna po ceniku mobilnega operaterja. Cena povratnega sporočila SMS je 0, 1 EUR. Pogoji sodelovanja in nagrajenci so objavljeni na www.megamama.com in v reviji Avto magazin. Ponudnik in izvajalec storitve je Adria Media Ljubljana, d. o. o., uporabo storitve omogoča Megamama.com.