NAJBOLJŠI AVTOMOBILI 2015: glasujte in osvojite nagrade

19. 11. 2014
Deli
NAJBOLJŠI AVTOMOBILI 2015: glasujte in osvojite nagrade

V poplavi številnih izborov je prav Avtomagazinov drugačen, saj je vaše mnenje zelo pomembno, kajti tako soustvarjate tudi evropsko avtomobilistično zgodbo.

Akcijo Najboljši avtomobili bralci že dobro poznate, saj je letos organizirana že petnajstič.

Izberite svoje favorite in pomagajte ustoličiti vseh deset zmagovalcev akcije Najboljši avtomobili 2015 (tokrat so zaradi sprememb v svetu avtomobilizma kategorije malce drugačne, predvsem križancem smo namenili več prostora).

Pri večini drugih izborov avtomobila leta ima glasovanje ljudstva majhno težo in ne zgodi se redko, da zmaga avtomobil, ki pri ljudstvu ni najbolj priljubljen, a se je prikupil žiriji, pri izboru Naj avtomobil pa na koncu o avtomobilskem mnenju stare celine odloča približno pol milijona glasovnic, ki pokažejo, kaj si o avtomobilih mislimo v Evropi. Ob glasovih iz Slovenije, ki določijo slovenske zmagovalce v vseh razredih, bodo namreč šteli tudi glasovi iz številnih evropskih držav. S svojim sodelovanjem pa postanete tudi referenca avtomobilističnim proizvajalcem in uvoznikom, saj neposredno ocenjujete njihovo delo in trud.

Glasujte in osvojite nagrade

Vsi sodelujoči v anketi boste udeleženi v žrebu, v katerem bomo podelili bomo 30 praktičnih nagrad. Nagrade bomo izžrebali prihodnje leto in avtomobilskim zastopnikom podelili priznanja.

Nagrade:

  • 4x digitalni merilnik pritiska v gumah

  • 4x potovalni polnilec

  • 4x LED ročna svetilka

  • 4x Victorinox žepni nož

  • 10x prenosljivi napihljivi jahači BubbleBum

  • 2x darilni paket Akrapovič

  • 2x dežnik Akrapovič

Vaše mnenje, drage bralke in bralci, bo pomagalo tudi pri ustvarjanju evropskega pogleda na avtomobilski trg. Glasujete lahko preko spleta, anketa se nahaja na spodnji povezavi:

KLIKNITE IN GLASUJTE!

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra poteka od objave prve glasovnice v AM št. 21/2014 do 26. novembra 2014. Glasovnice bodo objavljene v AM št. 21, AM št. 23 ter na spletni strani www.avto-magazin.si. Žrebanje bo 27. februarja 2015, in sicer v prostorih redakcije Avto magazina v Ljubljani na Bleiweisovi 30. Nagrajence bomo o rezultatih nagradne igre obveščali telefonsko, pisno ali po elektronski pošti. Nagrade morajo nagrajenci prevzeti najkasneje mesec dni po prejemu obvestila. Po tem času nagrajenec ni več upravičen do nagrade. PRI ŽREBANJU BOMO UPOŠTEVALI LE PRAVILNO IZPOLNJENE GLASOVNICE (napisani morajo biti vsi podatki, ki so zahtevani na glasovnici: ime, priimek, naslov, telefon itd.). Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo blago. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom revije Avto magazin, glasujete lahko tudi na spletni strani www.avto-magazin.si. Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini. Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado. S pravilno izpolnjeno glasovnico udeleženec nagradne igre potrjuje, da je seznanjen s pravili nagradne igre. Celotne splošne pogoje sodelovanja v nagradnih igrah AM Ljubljana najdete na: http://www.adriamedia.si/pogoji-nagradne-igre-tisk/

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja