Napovednik: The Grand Tour se vrača!

19. 7. 2021 | Jaka Drozg
Deli

V novi celovečerni epizodi se bodo z ameriškimi mišičnjaki podali na izlet po Škotski.

Dolgo čakanje na novo epizodo se počasi bliža koncu, saj se komična trojica na zaslone vrača že konec meseca, bolj natančno 30. julija. Kot namiguje besedna igra v naslovu epizode – Lochdown – je bila epizoda posneta na Škotskem in sicer ravno v času množičnega zaprtja zaradi korornavirusa, zato so voditelji svoje noči preživljali v osovraženih počitniških prikolicah, ki so jih med izletom vlekli kar z ameriškimi mišičnjaki.

V napovedniku je razvidna tudi izbira avtomobila vsakega od voditeljev. In sicer se bo Jeremy Clarkson na izlet podal v Lincolnu Continental Mark V, James May bo vozil četrto generacijo Cadillaca Coupe DeVille, Richard Hammond pa Buick Riviero tretje generacije. V kratkih odsekih so vidni tudi drugi klasični ameriški avtomobili, med njimi Ford Mustang Shelby in Chevrolet Camaro. Opis napovednika obljublja klasično kaotičen izlet, poln vragolij, tehničnih okvar ter zbadanja med voditelji.

Kdor si želi več vsebine prepoznavnih voditeljev pa se lahko med čakanjem na novo avtomobilsko epizodo zateče tudi k številnim ostalim oddajam, ki so jih za Amazon ustvarili v tem času. Jeremy Clarkson je v kritično priznanem šovu Clarkson’s Farm dokumentiral dogodivščine na svoji obsežni kmetiji, James May se je učil kuhanja v seriji Oh Cook ter spoznaval Japonsko v seriji James May: Our Man in Japan, Richard Hammond pa je z nekdanjim voditeljem MythBustersov Toryjem Bellecijem poskušal pobegniti iz tropskega otoka v seriji The Great Escapists.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel