Naprodaj je Beckhamov Range Rover Sport

17. 11. 2015
Deli

Če si želite Range Roverja Sport, ki ima v prometno dovoljenje kot prvega lastnika vpisanega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, imate edinstveno priložnost, da ga kupite.

Dražbena hiša Classic Car Ausctions je namreč v svojo decembrsko ponudbo uvrstila Range Rover Sport letnik 2007, ki so ga prav za bivšega kapetana angleške reprezentance nadgradili v delavnici Kahn Conversions. Beckham je tedaj zanj odštel 100 tisoč angleških funtov, zdaj pa je predvidena vrednost ocenjena med 23 in 25 tisoč evri.

Range Rover Sport, ki ga poganja 4,2-litrski bencinski motor V8, je pobarvan v Beckhamovo najljubšo črno barvo ter olepšan z Kahnovimi karoserijskimi dodatki in peterokrakimi črnimi platišči.

V notranjosti so na voljo vsi možni dodatki tistega časa, potniki pa sedijo v ročno šivanih usnjenih sedežih. Potnike na zadnjih sedežih zabava PlayStation, glasba pa prihaja iz butičnega zvočnega sistema Genesis. Avtomobil je označen tudi s ploščico "Designed for David Beckham" in všitki "Beckham" na talnih oblogah.

Range Rover Sport je sicer prevozil le 62.000 milj in omogoča veliko užitka v vožnji.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja