Ne, to ni šala: 1. aprila bo v Ljubljani državno tekmovanje v menjavi gum

»Tyre Challenge« ali kdo bo najhitreje zamenjal gumo na avtu.

23. 3. 2017

1. aprila ob 11:00 bo na ploščadi pred ljubljanskim hotelom Park prvo državno tekmovanje v najhitrejši (a tudi pravilno) izvedeni menjavi gum na avtomobilu. Organizator je spletni trgovec z gumami Delti.com, ki je pri nas prisoten s trgovino gume-direkt.com, tovrstno tekmovanje pa se v teh dneh odvija tudi v Romuniji, Srbiji, Bolgariji, Avstriji in na Hrvaškem.

Pravijo, da bo dogodek predvsem zabaven in izobraževalen, seveda pa brez tekmovalnosti ne bo šlo – prva nagrada bo komplet novih gum po lastni izbiri. Dogodek bo vodila znana vulkanizerka Ula Furlan, poznana tudi kot ambasadorka znamke Mini in, da, štirikolesni statist za menjavo gum bo ravno Mini. Dogodku se bo s spremljevalnim programom pridružila tudi Agencija RS za varnost v prometu.

Mojstri in mojstrice postavljanja varnostnih trikotnikov, vrtenja dvigalke in velikih ključev se lahko prijavite na www.tyrechallenge.com.

Matevž Hribar
foto: arhiv AM

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri