Z avtomobilom na mostu zbil dve osebi, ena padla v Kolpo

2. 7. 2023
Deli
Z avtomobilom na mostu zbil dve osebi, ena padla v Kolpo (foto: Profimedia)
Profimedia

Policisti poročajo o nesreči, ki se je zgodila v občini Kostel.

Na mostu čez Kolpo v bližini meje v občini Kostel je v soboto po 18. uri osebno vozilo zbilo osebi. Ena je padla čez ograjo v reko, druga pa je poškodovana obležala na mostu.

Aleksandra Saša Prelesnik

Gasilci so osebo rešili iz reke in prenesli do reševalnega vozila. Reševalci so oskrbeli poškodovana in ju odpeljali na zdravljenje, so sporočili iz centra za obveščanje.

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 97 prometnih nesreč, od tega deset nesreč z lahkimi poškodbami in eno s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 98 kršitev javnega reda in miru ter 65 kaznivih dejanj. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 76-krat posredovali na javnih krajih in 22-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli šest vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 32 tatvin, 12 vlomov, 11 poškodovanj tuje stvari, trije primeri povzročitve telesnih poškodb, tri grožnje, dva primera nasilja v družini in dve preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

Vir: Metropolitan.si
Fotografije: Profimedia/Bobo

Priporočamo tudi: Občutek vas ne vara, novim avtomobilom dokazano pada kakovost!

BONUS VIDEO: ŠKODA vs. VOLKSWAGEN: Kako različna sta si lahko dva 'sorodna' električna avtomobila?

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol