Nissan bo partnerstvo s teniško zvezdo proslavil s posebno serijo Nissana GT-R

21. 12. 2018
Deli

Nissan je pred kratkim sklenil partnerstvo s teniško igralko Naomi Osaka, ki ga bo proslavil tudi s posebno serijo svojega največjega športnika Nissana GT-R.

Pri Nissanu bodo izdelali petdeset primerkov avtomobila, ki ga bodo zasnovali na najbolje opremljenem Nissanu GT-R Premium Edition, kupci pa se bodo lahko odločali za svoj komplet opreme in izbirali med treni barvami karoserije 'Midnight Opal', 'Brilliant White Pearl' ali 'Meteor Flake Black Pearl'. Vsak primerek bo opremljen tudi z led zavornimi lučmi na krilcu iz ogljikovih vlaken, označeni pa bodo tudi s posebno zlato ploščico v motornem prostoru.

Naomi Osaka, ki je začela z Nissanom sodelovati po kmalu potem, ko je septembra postala prva japonska zmagovalka turnirja za Grand Slam, je sodelovala pri določanju barvnih kombinacij za posebno serijo Nissana GT-R.  Trem barvam karoserije so se tako pridružile tudi tri ureditve notranjosti, ki jih lahko kupci poljubno kombinirajo.

Cena Nissanov GT-R iz posebne serije še ni znana. a to za nas niti ni pomembno, saj bodo ostali omejeni zgolj na japonski avtomobilski trg.