Novi Adrijini avtodomi in prikolice

15. 7. 2014
Deli

V Adrii Mobil bodo 50-letnico obstoja proslavili s prenovljeno identiteto blagovne znamke Adria ter do zdaj najbogatejšo paleto počitniških prikolic.

Adria bo v prihajajoči sezoni 2015 na vseh svojih vozilih predstavila svoj nov logotip; nova podoba predstavlja domiselno spremembo k že obstoječemu logotipu, z njo pa bo Adria tudi proslavila svojo 50-letnico, ki se bo uradno začela na letošnjem Dűsseldorfskem sejmu.

V sezoni 2015 bo Adria na trgu predstavila novi seriji Matrix in Sonic skupaj z novo definiranim Sonic Supremom, ki ga odlikuje popolnoma nova, moderna zunanjost in bo jubilejno predstavljen na prvem sejmu sezone 2015 septembra letos v nemškem Düsseldorfu.

Vsi Adriini modeli avtodomov za sezono 2015 so oblikovani tako, da se v popolnosti prilegajo novemu Fiatovemu Ducatu, ki je bil na trgu predstavljen maja letos in ki še vedno ohranja svoj primat med baznimi vozili na evropskem trgu avtodomov.

Integrirani oz. novi 'A razred' Adriinih avtodomov Sonic je za sezono 2015 v celoti preoblikovan, in sicer z novo notranjo podobo, novimi inteligentnimi tlorisnimi razporeditvami ter z dolgim seznamov notranjih in zunanjih značilnosti, ki se v vseh podrobnostih prilegajo šasiji, kabini in ostalim specifikacijam novega Fiata Ducata.

Kupci bodo lahko izbirali med različnimi velikostmi, in sicer od 6,99m do 7,4m ter med različnimi paletami opreme od Axess (osnovna stopnja), Plus (več dodatne opreme) ter Supreme (najbogatejša oprema skupaj z Alde talnim ogrevanjem ter novim, sodobnim zunanjim dizajnom, vključujoč novo zadnjo steno z integriranimi, vodoravno nameščenimi LED lučmi).

Adriin novi Matrix Supreme, ki ima v celoti preoblikovano notranjost in zunanjost za sezono 2015, se prav tako odlično ujema z DUcatom in  Renault Masterjem, ki je bil prav tako letos predstavljen na trgu, in sicer z novo sprednjo masko, novimi motorji in ostalimi voznimi izboljšavami.

Serija Matrix bo na voljo v treh stopnjah opremljenosti, od Axess (osnovna stopnja), nato Plus (več opreme) ter Supreme (z največ opreme, vključujoč Alde ogrevanje).

Na voljo je prav tako velika izbira različnih dolžin, in sicer od 5,99m do 7,8m z mnogimi tlorisnimi razporeditvami, ki omogočajo spanje največ šestim osebam, na voljo pa je do pet homologiranih sedežev.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel