Novice Promocijsko sporočilo

Novi Renault Captur: Izrazito eleganten kompaktni suv

16. 9. 2024
Deli
Novi Renault Captur: Izrazito eleganten kompaktni suv (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Novi Renault Captur je vsestranski in prilagodljiv SUV, na zunaj je kompakten, znotraj pa prostoren in modularen ter se na ta način prilagaja potrebam uporabnikov. Domač je tako na mestnih ulicah kot zunaj urbanih naselij. Ohranja uporabnost, ponudbo dvobarvnih izvedb karoserije, notranjo prostornost na najvišji ravni ter niz domiselne tehnološke opreme.

Z VOZILOM RENAULT CAPTUR STE VEDNO POVEZANI 

Novi Renault Captur ima multimedijski sistem OpenR Link z vgrajenimi storitvami Google, kar je novost v tem segmentu. Na sredini osrednje konzole je nov 26 cm (10,4'') zaslon na dotik, ki uporabnikom omogoča, da v polni meri izkoristijo ekskluzivne interaktivne vsebine številnih storitev. Sistem OpenR Link je enostaven za uporabo in nadvse povezljiv, zato znatno olajša vsako vožnjo in zagotavlja enako intuitivno izkušnjo kot pametni telefoni. Poleg tega, da je povsem prilagodljiv osebnim željam, je vmesnik brezžično ali po žični povezavi združljiv z aplikacijama Android Auto in Apple Carplay na pametnih telefonih. Storitve Google, kot so Google Maps in Google Assistant ter številne aplikacije iz ponudbe Google Play so na dosegu prsta, prav tako kot na pametnem telefonu.

Novi Renault Captur: Izrazito eleganten kompaktni suv
promocijska fotografija

RAZNOLIKOST MOTORJEV 

Renault Captur je na voljo je s tremi pogonskimi sklopi, med njimi je tudi E-tech full hybrid 145, s katerim vozilo vedno spelje na električni pogon in z njim deluje 80 odstotkov časa vožnje po mestu. Tako v mestnem ciklu, na primer zagotavlja do 40 % prihranek pri porabi goriva v primerjavi z običajnim pogonom na bencinski motor. Zahvaljujoč učinkovitosti tega pogonskega sklopa je izpust CO2 v primerjavi s prejšnjo generacijo zmanjšan na 105 g/km, kar je odličen podatek za ta razred.

K temu velja dodati še tihost vožnje na elektriko brez skrbi in omejitev glede polnjenja. Renault Captur pa ima še eno prav posebno funkcijo, funkcijo E -SAVE, ki jo je možno vklopiti z gumbom na armaturni plošči levo od volana in ohranja napolnjenost baterije na najmanj 40 odstotkih njegove zmogljivosti. To zagotavlja optimalne zmogljivosti, na primer pri vožnji navkreber. Uživajte v brezskrbni vožnji, saj lahko prevozite do 1.000 km, brez postanka na bencinski črpalki. 

Novi Renault Captur: Izrazito eleganten kompaktni suv
promocijska fotografija

PROSTORNOST NA NAJVIŠJI RAVNI 

Prostornost v novem Renault Capturju navdušuje z izjemno prilagodljivostjo, kjer vsak potnik uživa v udobju, medtem ko prtljažni prostor ponuja več kot dovolj prostora za vso opremo, ki jo potrebujete za vaše vsakodnevne dogodivščine ali vikend izlete. Poleg tega pa se Renault Captur ponaša še z eno domiselno rešitvijo, ki je postala že zaščitni znak vozila Renault Captur, zadnja sedežna klop je vzdolžno pomična za 16 centimetrov. To uporabnikom omogoča, da po potrebi povečajo prostor za prtljago ali za potnike, številna odlagalna mesta pa nudijo priročne rešitve za shranjevanje predmetov, ki jih imate vedno na dosegu roke.

Novi Renault Captur: Izrazito eleganten kompaktni suv
promocijska fotografija

VARNOST IN ASISTENČNI SISTEMI ZA VOŽNJO 

Novi Renault Captur se uvršča med najboljše na področju pasivne in aktivne varnosti. Opremljen je s 26 naprednimi asistenčnimi sistemi za vožnjo najnovejše generacije, ki se delijo v tri razrede: varnost, vožnja in parkiranje. Med njimi so tri ključne funkcije: funkcija Safety Coach, ki daje osebne nasvete za bolj odgovorno vožnjo, funkcija Predictive Eco Driving Advice vozniku pomaga k zmanjšanju porabe goriva in varnejši vožnji, del funkcije Active Driver Assist pa je sistem prepoznavanja prometnih znakov z opozarjanjem na prekoračitev hitrosti (OSP), ki ga je možno uporabiti tudi posebej.

Ta funkcija največjo dovoljeno hitrost prikazuje na instrumentni plošči in na navigacijskem zaslonu. Če je hitrost vozila večja od prepoznane omejitve, se na zaslonu prikaže opozorilo. Z gumbom na volanu je možno vključiti omejevalnik hitrosti, regulator hitrosti ali prilagodljiv regulator hitrosti, da samodejno (ali pa ne) hitrost vožnje prilagodi veljavni omejitvi glede na razdaljo.

Novi Renault Captur: Izrazito eleganten kompaktni suv
promocijska fotografija

Vse novosti pa lahko preskusite tudi sami in se prepričate o prednostih, ki jih prinaša Renault Captur. Za rezervacijo testne vožnje kliknite tukaj.