Novi Volvo V40 tudi kot R-Design

19. 9. 2012
Deli

Novi Volvo V40, ki še pred prodajo marsikje že buri duhove (v pozitivnem smislu!), bo na voljo tudi v bolj športni podobi.

Za začetek bo lahko obarvan v posebno modro barvo, poimenovano Rebel Blue (ob njej še šest drugih), drugačna bo prednja maska, dodani so kovinski detajli, dvojna izpušna cev in zračni difuzor in spojler zadaj, izbirati pa bo mogoče med 17- ali 18-palčnimi posebnimi aluminijastimi platišči. Športno obdelan je Volvo V40 R-Design obdelan tudi v notranjosti. Serijska je kombinacija tekstila in usnja, doplačilno je na voljo popolnoma usnjena notranjost.

Podvozje je trše in nižje, opcijsko podvozje Sport, je v primerjavi z serijskim podvozjem Dynamic nižje za 10 mm, kar zagotavlja še boljše vozne lastnosti.

Volvo V40 R-Design bo na voljo z vsemi motorji, od dizelskega D2 s 115 'konji', do zmogljivega motorja T5, ki ob pomoči turbopuhala zmore odličnih 245 'konj'.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem