Novo v Sloveniji: Renault Captur

14. 5. 2013
Deli

Renault je pohitel in nekaj tednov po mednarodni predstavitvi je zdaj majhen križanec Captur že na voljo tudi slovenskim kupcem.

Tudi cenovno je Captur kot nekako na malce višje noge postavljeni Clio dostopen, saj bo osnovna različica stala 13.590 evrov (Authentique TCe 90 Stop&Start), bolje opremljeni Dynamique z enakim motorjem pa 16.090 evrov.

Renault seveda tudi za Capturja ponuja podaljšano garancijo (pet let ali 100.000 km), za kar je treba doplačati 500 evrov, če v eni od prodajnih akcij ta ne bo brezplačna. Medtem ko je nakup manjšega avtomobila z dizelskim motorjem manj verjeten, pa bo morda odločitev za dizelsko gnanega Capturja lažja, v osnovni različici stane namreč 15.300 evrov (Authentique dCi 90 Stop&start).

Kupci Capturja bodo lahko izbirali tudi svojemu okusu prilagojene avtomobile, saj Renault ponuja posebne pakete opreme, tudi dvobarvno izveden lošč avtomobila. Za tiste z mestnim življenjskim slogom bo na voljo različica opreme Manhattan, za tiste, ki iščejo pustolovščine, bo pravšnja Arizona, Azur pa je namenjen eleganci (Renaultov besednjak).

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja