Novice Promocijsko sporočilo

Bi radi uresničili svoje avtomobilistične sanje?

9. 6. 2020
Deli
Bi radi uresničili svoje avtomobilistične sanje? (foto: promocijski material)
promocijski material


Ko prvič zgrabite volan super športnega avtomobila ter v zavoju občutite sile, ki vam poženejo kri po žilah in mravljince po rokah, spoznate skrivnost športne vožnje in pomena vrhunskih pnevmatik.

Bi radi uresničili svoje avtomobilistične sanje? Black Chili Driving Experience vam ponuja življenjsko priložnost, da doživite nepozabne štiri dni, v katerih boste ne le uživali v vožnji športnih avtomobilov po slikovitih cestah Provanse, ampak se tudi temu primerno razvajali v tamkajšnjih prestižnih hotelih in butičnih restavracijah.

Praznovanje vodilne vloge podjetja Continental v avtomobilski industriji

Black Chili je Continentalova »skrivna začimba«: zmes, ki poskrbi, da lahko pnevmatike dosežejo še boljše rezultate, še boljši oprijem. S pomočjo številnih raziskav, inovacij in dolgotrajnega razvoja je njena uvedba bistveno izboljšala vožnjo in zavorno sposobnost visokozmogljivih (UHP in uUHP) letnih pnevmatik in hkrati zmanjšala kotalni upor, zaradi česar so še vzdržljivejše tudi pri vsakodnevni uporabi.

Pnevmatike SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P in ContiSportContact 5, nameščene na avtomobile, ki jih boste imeli možnost voziti na dogodku Black Chili Driving Experience, so še posebej primerne za športne avtomobile, terenska vozila in vrhunske električne avtomobile. Vsi avtomobili, ki so del dogodka – Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 in BMW M240i –, so originalno opremljeni s pnevmatikami Continental, kar pomeni, da so bile te izdelane v tesnem sodelovanju s proizvajalcem avtomobilov.

Skoraj vsak tretji nov avtomobil, ki je proizveden v Evropi, je že tovarniško opremljen s pnevmatikami Continental. Ker Continental ni le proizvajalec pnevmatik, ampak približno 75 % svojega celotnega svetovnega poslovanja opravi kot dobavitelj za avtomobilske dele, ne preseneča, da je večina vseh novih avtomobilov opremljena tudi s široko množico drugih izdelkov, ki jih proizvaja Continental, kot so: vzmetenje, zavorni in drugi varnostni sistemi (ABS, ESP, AEB itn.), povezljivost in zabavno-medijske rešitve ter celo majhne, a pomembne stvari, kot so npr. šobe za pranje žarometov.

Kako zmagati in odpotovati v Francijo?

Da bi proslavili svojo vodilno vlogo v avtomobilski industriji in industriji pnevmatik, bo Continental srečneže odpeljal na dogodek Black Chili Driving Experience. Med najboljšimi stotimi tekmovalci v kvizu bodo v posamezni sodelujoči državi izbrali zmagovalca, ki bo na dogodek lahko odpeljal še osebo po svoji izbiri.

Obiščite www.blackchili.si za več informacij in sodelovanje. Dogodek bo oktobra letos ali spomladi 2021, pri organizaciji pa bodo upoštevane vse zdravstvene omejitve in priporočila.

Dodatna nagrada za vse sodelujoče v kvizu

Vsi, ki boste rešili kviz na blackchili.si, boste prejeli posebno ugodnost, ki jo boste lahko unovčili ob nakupu pnevmatik Continental pri izbranih pooblaščenih trgovcih.