Apple iPhone 5 kislo ali sladko jabolko?

3. 10. 2012
Deli

V uredništvo Connecta je prispela pošiljka, ki s(m)o jo nekateri nestrpno čakali!

Čeprav je naša spletna stran namenjena predvsem avtomobilski industriji in vsemu, kar je povezanega z njo, pa ne moremo mimo telefonije. Navsezadnje vedno več ljudi telefonira v avtomobilih, žal marsikdo precej nespretno tudi med vožnjo. Ob tem naj še enkrat, vsaj tiste nevešče opomnimo, da skoraj vsi novi mobilniki ponujajo varno povezavo Bluetooth za varno prostoročno telefoniranje, v skrajni sili pa je mogoče klic opravljati tudi preko slušalk. Da se razumemo, slednja možnost sicer ni zakonsko dovoljena, je pa vsaj bistveno bolj varna, saj ima uporabnik prosti obe roki in lahko hkrati drži volanski obroč in prestavlja!

Zdaj pa k bistvu - v sosednjo pisarno, kjer domuje uredništvo revije Connect, specializirane za preskušanje vseh mogočih elektronskih naprav, je iz podjetja Si.mobil prišel prav poseben paket. Seveda, bela, lično obdelana škatlica, v njej pa novi iPhone 5. Nekateri uporabniki Samsungov so se zmrdovali oziroma se delali ravnodušne, dolgoletni uporabniki jabolčnih izdelkov pa smo navdušeni! Na prvo žogo je novi iPhone 5 občutno lažji, hiter in lep!

Več bodo v uredništvu povedali že konec tedna, ko ga bodo temeljito preskusili. Do takrat pa vam ponujamo video o prvih vtisih z Apple iPhone 5 na Connect.si.

Apple iPhone 5