Izšel je novi Avto magazin!

12. 6. 2014
Deli
Izšel je novi Avto magazin!

V novem Avto magazinu vam tokrat ponujamo primerjalni test malčkov, pa tudi novega Minija, razkrivamo pa podrobnosti prihajajočega Fiata 500, ki bo na voljo tudi s petero vrat.

Za osrednjo temo tokratne številke bi lahko označili primerjalni test mestnih malčkov. Fiat Panda, Hyundai i10 in Volkswagen Up!. Kateri je boljši? Izveste v novem Avto magazinu.

Nissan je s Qashqaijem zadel v polno, pretirano slabše pa se ne godi niti manjšemu in mlajšemu bratu Juku. No, da bo šlo še lažje, so ga že malenkostno prenovili. Vozili smo.

Si predstavljate 24-urno dirko po Dunaju? Verjetno ne, a se je zgodila! Udeležili smo se je tudi mi, vozili smo Mazdo3 in morali smo biti - kar najbolj varčni! Vozili smo.

Zakaj Fiat 500 tudi s petimi vrati? Zato ker so se pri Fiatu odločili, da bodo 'pri življenju' ohranili zgolj še dva modela, Pando in 500. Zakaj in na kakšen način pa si že lahko preberete v novem Avto magazinu.

Veliki test tokrat pripada velikemu Miniju. Napaka? Ne, kajti od predhodnika je odločno večji, bolj varen, bolje opremljen, bolj... Test

Bi lahko bila BMW in Toyota dobra kombinacija? Zagotovo, in to dokazuje tudi Toyota Verso. Seveda z BMW-jevim motorjem. Kratki test.

Ko je govora o avtomobilih za vsak žep, ne gre brez Dacie. Je Logan še tako cenovno ugoden? Kratki test.

Ford je praktično prenovil že vso svojo paleto, v novi in precej spremenjeni podobi se kaže tudi Tourneo Connect. Je odlična izbira, za tiste, ki rabijo malce več... Kratki test

V aktualni temi tokratne številke smo se dotaknili multimedije... Apple proti Googlu? In kaj bo dobil lastnik avtomobila? Aktualno.

Na Krvavcu se je končal Avtomagazinov izziv Škoda Yeti 4x4, v finalu pa se je pomerilo kar 10 ekip ekip. In katera se je najbolje izkazala in odpeljala domov tudi par gorskih koles Škoda? Že v novem Avto magazinu.

Če ste avanturist in obenem še motorist, potem veste, da je prava stvar BMW F800GS Adventure. Tisti, ki ste bolj mestni tip in v službo vzamete tudi prenosni računalnik, pa zagotovo pogledujete k maksi skuterjem. Če se z njim želite tudi malce hitreje in kam dlje zapeljati, je prava izbira Yamaha T-Max. Moto test.

Seveda, pa vas tudi v tokratni številki čakajo številne novice in zapisi iz dirk v prvenstvu DTM, serije MotoGP ter relija za svetovno prvenstvo.

Novi Avto magazin 13/2014 je že v prodaji!

Naslednja številka, 14/2014, izide 26. junija 2014. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel