OMV vas v ponedeljek na dan kave vabi na brezplačno kavo

28. 9. 2018
Deli

Na prvi oktobrski dan, ko bomo praznovali mednarodni dan kave, OMV svoje goste že enajstič vabi na brezplačno kavo iz ponudbe Viva Cafe s certifikatom pravične trgovine Fair Trade, ki vam jo bodo pripravili izurjeni bariste.

Na OMV-jevih bencinskih servisih bodo gostom kavo brezplačno ponudili v ponedeljek, 1. oktobra, za prijeten začetek dneva med peto in deveto uro zjutraj. Kot pravijo pri OMV, s tem potrjujejo pomen kakovostne priprave kave in občutka domačnosti, ki ga ta predstavlja.

Pri OMV pripravi kave posvečajo posebno pozornost in podpirajo osebni pristop, zato izvajajo tudi interna izobraževanja, na katerih profesionalni pripravljavci kave zaposlene na bencinskih servisih učijo načine in tehnike priprave kave z ustrezno teksturo in vonjem ter tudi o odnosu do gostov. Za zaposlene so že drugo leto pripravili interno tekmovanje za najboljše VIVA Cafe bariste, na katerem se je najbolje izkazala Mateja Danilovič z bencinskega servisa OMV Maribor Vzhod.

Kava Viva Cafe sicer prihaja iz slovite italijanske pražarne Gimoka, ki skrbi za to, da proizvodnje in pridobivanje zrn poteka po načelih pravične trgovine, za OMV pa so pripravili posebno mešanico kavnih zrn.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"