Osvežena julijska številka tokrat prihaja nekoliko kasneje

8. 7. 2020
Deli
Osvežena julijska številka tokrat prihaja nekoliko kasneje (foto: Ahiv AM)
Ahiv AM

Hkrati bo kot dvojna številka združena z avgustovsko.

Poletje je čas oddiha, čas sprostitve in čas, ko vsakodnevne obveznosti nekoliko zaustavimo, umaknemo desno nogo iz stopalke za plin in ročico menjalnika prestavimo eno prestavo nižje. Takrat je čas, da nekoliko premislimo o dogajanju okrog sebe, predvsem pa da si naberemo novih moči za ustvarjanje v prihodnjem letu.

Novih moči in idej pa si v teh dneh nabiramo tudi v uredništvu revije Avto magazin, kjer se hkrati za vas že pripravljamo kar nekaj novosti. Te so sad sprememb, ki smo jo pripravili v zadnjem obdobju, rezultat tega pa je ta, da bo skozi strani Avto magazina zavel nov in svež veter, za katerega pa smo prepričani, da bo všeč tudi vam.

Mesto odgovornega urednika je namreč prevzel naš dosedanji sodelavec Matjaž Korošak, nekoliko spremenjen pa je tudi preostali del novinarske ekipe, ki se bo predstavil že v tej številki.

Vse novosti in spremembe, ki so se zgodile pa so s seboj prinesle tudi odločitev, da zamaknemo izid julijske številke revije Avto magazin. Ta naj bi prvotno na prodajne police prišla že 9. julija, nov datum izida pa je tako 23. julij. Posledično bo to pomenilo, da bo julijska številka dvojna in tako združena z avgustovsko. A brez strahu, že v zgodnji jeseni se Avto magazin vrača v ustaljene tirnice, kar pomeni, da bo nova številka revije znova na voljo vsak drugi četrtek v mesecu, prvič že 10. septembra!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja