Pajerolucija

8. 1. 2007
Deli
Pajerolucija (foto: Mitsubishi)
Mitsubishi

Avto z legendarnim imenom, ki je danes praktično sinonim za terenske avtomobile, predvsem pa daleč najuspešnejši na zloglasnem dakarskem reliju je v prenovlejni podobi prišel tudi k nam.

Kar je dobro ne spreminjaš pravi modrost in zato so se pri Mitsubishiju odločili za evolucijo dosedanjega modela, ki je poleg prodajno superuspešnega pickupa L200 sterber 4x4 segmenta te japonske znamke.

Novi Pajero je sedaj modernejši s kar 75 % novih sestvnih delov. V njem se boste vozili udobneje, tiše, varčneje in varneje. Poganjata ga dva motorja, ali 170 'konjski' 3, 2 litrski dizel s skupnim vodom ali športni bencinar V6 s 3, 8 litri delavne prostornine in 250 'konji' pod motornim pokrovom. Pri nas bo na voljo s paketi opreme Invite, Intense in Instyle.

Cene pa se bodo gibale od 37.500 do 50.000 evrov. Moramo poudariti, da bo že v osnovni opremi bogata varnostna oprema z ABS-om, aktivnim nadzorom proti zdrsu vozila in šestimi zračnimi blazinamo oziroma zavesami. Poskrbljeno pa je tudi za izdatno mero udobja. (PK)

Foto: Mitsubishi

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja