Petrol in Športna loterija s srečkami v podporo mladim smučarjem

Petrol in Športna loterija v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije in raperjem Emkejem začenjata vseslovensko akcijo, katere izkupiček od prodanih srečk gre v razvoj mladih smučarjev.

Petrol in Športna loterija s srečkami v podporo mladim smučarjem (foto: Petrol) Petrol
12. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Letošnja smučarska sezona, ki jo vsi že navdušeno spremljamo, dobiva dodatno popestritev z akcijo Kupi srečko, furaj srečo. Petrol je združil moči s Športno loterijo in v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije so izdali srečke, ki vam prinašajo bogate dobitke, hkrati pa z nakupom prispevate za razvoj naših mladih smučarskih upov. Srečke lahko po ceni 2 € od decembra kupite v Petrolovih prodajalnah po vsej Sloveniji in na spletni strani Športne loterije (www.e-stave.com/srecke). Tudi nedobitne srečke so lahko dobitne: vključite se v žreb za privlačne smučarske dobitke! Navodila za sodelovanje so na zadnji strani srečke! Akciji se je pridružil tudi štajerski raper Emkej, ki bo celotno sezono ustvarjal smučarske rime.

Smučanje in glasba: Od Koširja do Emkeja

Smučanje in glasba gresta v Sloveniji z roko v roki. Le kdo se ne spomni himne jugoslovanske smučarske reprezentance Smučajmo vsi ali pa rockerske Bele simfonije zasedbe Lačni Franc. Ne smemo pozabiti na prvi raperski hit Včasih smučam hit, včasih pa počas, ki ga je slovenski sceni predstavil nihče drug kot Jure Košir s svojo ekipo Košir Rap Team. Niti Tina Maze ni končala kariere, ne da bi javnosti predstavila lastno pesem, tako da smo našo smučarsko ikono videli v povsem drugačni luči. 

Petrol, Športna Loterija in Smučarska zveza Slovenije so želeli, da smučarska kultura še vedno glasno odmeva med Slovenci.  Zato so k sodelovanju povabili mladim dobro znanega raperja Emkeja, Mariborčana, ki s svojimi besedili širi pozitivo in »skuliranost«. Emkej je tako postal obraz dobrodelne akcije v podporo mladim smučarjem.

Emkej bo z rimami komentiral celotno sezono

»Glede na to, da kot Mariborčan že od malega zagrizeno spremljam smučanje, sem se z veseljem priključil projektu, s katerim spodbujamo, da se bo pri nas razvilo še veliko Koširjev in Kranjcev,« je akcijo podprl Emkej.

Video – finale (Wetransfer)

Ne samo, da je Emkej že posnel kratek rap z našimi najboljšimi smučarji, spremljali ga bomo lahko na Petrolovem Instagram profilu @petrol.si, na katerem bo skozi rime komentiral smučarsko sezono. Aktivnosti akcije bo mogoče spremljati tudi na spletni strani https://www.zmagovalni-servis.si/furaj-sreco.

Kako do srečke in nagrad?

Dobrodelno srečko lahko po simbolični ceni 2 € kupite v katerikoli Petrolovi prodajalni ali na spletni strani Športne loterije (www.e-stave.com/srecke) in se potegujete za dve vrsti dobitkov. Dobitek je lahko denarni in sega od 2 € pa tja do glavnega dobitka, ki bo srečnežu prinesel kar 10.000 €. Lahko pa gre vaša srečka v žrebanje za raznorazne blagovne dobitke. Akcija bo zaključena 1. marca 2020, žrebanje blagovnih dobitkov pa bo 2. marca 2020. In glavni blagovni dobitek? 6 srečnežev bo lahko s svojim prijateljem glasno navijalo na finalni tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju. Podrobna navodila za sodelovanje v akciji so zapisana na srečki. Vsaka srečka je lahko dobitna!

Torej, kupite srečko, furajte srečo in prispevajte v razvoj mladih slovenskih smučarjev.