Peugeot predstavlja novi Boxer

22. 4. 2014
Deli

Peugeot nadaljuje s prenovo svoje ponudbe in predstavlja prenovljeni Boxer.

Tako kot z osebnimi vozili, preskuša Peugeot kakovost, vzdržljivost in trajnost tudi pri gospodarskih vozilih, in sicer s kar 4 milijoni prevoženimi testnimi kilometri v ekstremnih razmerah.

Z novim Boxerjem, za katerega se je v treh generacijah od leta 1994 odločilo že skoraj milijon kupcev, Peugeot ne bo ponujal zgolj oblikovno všečnega in praktičnega avtomobila, temveč so poskrbeli tudi za stroške uporabe, še posebej z vidika porabe goriva, ki so med najnižjimi na trgu, in tudi konkurenčne pogodbe o storitvah zagotavljajo nadvse brezskrbno oziroma cenovno ugodno uporabo.

Kot je že v navadi, bo tudi novi Boxer na voljo v številnih karoserijskih različicah, namenjenih tako prevozu oseb kot tovora. Peugeot obljublja visoko stopnjo najsodobnejše opreme, seveda primerne razredu v katerem se vozi.

Novi Boxer se bo ponašal z ojačano zgradbo karoserije zaradi večje natezne trdnosti, preoblikovano obrobno pločevino vetrobranskega stekla, prenovljenimi mehanizmi bočnih drsnih vrat in ojačanimi zadnjimi vrati, s prenovljenim zavornim sistemom, novo zasnovo nosilcev amortizerjev in pa seveda s prenovljenimi motorji HDi.

Izbirati bo mogoče med šestimi motorji z močmi od 110 do 180 'konjev', ki bodo lahko opremljeni tudi s sistemom Start-Stop, redni servisni intervali pa so predvideni na 48.000 prevoženih kilometrov oziroma dve leti.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"