Peugeot razkril najboljše

Podjetje Peugeot Slovenija je na tradicionalnem dogodku ob zaključku leta, podelilo priznanja najboljšim koncesionarjem.

17. 12. 2014

Priznanja odsevajo prizadevanja za čim boljše storitve za kupce in stranke Peugeot in jih podeljujejo v štirih kategorijah: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar.

Za najboljšega koncesionarja na področju financiranja končnih kupcev in zavarovanj je plaketo prejelo podjetje Avtohiša Vič iz Ljubljane, za najboljšega koncesionarja na področju servisiranja je plaketo prejelo podjetje Nova olimpija iz Kopra, za najboljšega koncesionarja na področju prodaje je plaketo prejelo podjetje Avto Partner z Jesenic in za najboljšega koncesionarja leta 2014 je plaketo prejelo podjetje Rodex iz Radomelj.

Ob tem so pri Peugeotu oznanili, dauspešno zaključujejo leto 2014. Na slovenski trg so letos pripeljali novega Boxerja, novega Peugeota 308 SW in Peugeota 508, v prihodnjem letu pa bodo prodajno paleto osvežili z novim Peugeotom 208 in Partnerjem Tepee-jem ter športnima izvedenkama modela 308 GT in 308 GTi.