Peugeotov golf turnir že štirinajstič

13. 6. 2007
Deli
Peugeotov golf turnir že štirinajstič

Peugeotov golf turnir ima v Sloveniji večletno tradicijo, letošnji, 14. po vrsti, se bo odvil v soboto 16.junija, na Kraljevem igrišču, na Bledu.

Gre za enega redkih odprtih tipov turnirja, ki ni rezerviran le za povabljene goste, kar igralce še posebej pritegne. Vsakoletna udeležba je okrog 100 golfistov in golfistk. Posebnost turnirja je tudi v tem, da se ne zaključi povsem z razglasitvijo rezultatov, pač pa zmagovalca v moški in ženski konkurenci nagradi z udeležbo na mednarodnem Peugeot PRO Am turnirju, ki bo letos potekal med 22. in 24. avgustom v Parizu in na katerem podobno kot lani pričakujejo preko 200 tekmovalcev iz vsega sveta.

Vsakoletni turnir organiziran v Sloveniji nenazadnje predstavlja nadaljevanje tradicije udejstvovanja in aktivne podpore, ki ju znamka Peugeot na mednarodnem nivoju izkazuje temu športu. Začetki segajo v leto 1929, ko je Jean-Pierre Peugeot dal zgraditi prvo korporativno golf igrišče in z njim vzpostavil temelje enega od športnih udejstvovanj znamke, temelječega na etiki, spoštovanju in odličnosti.

Tiskovno sporočilo Peugeot Slovenija

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol