Po Paysafecard tudi na Petrol

17. 10. 2013
Deli
Po Paysafecard tudi na Petrol

Od konca septembra je na več kot 300 bencinskih servisih družbe Petrol v Sloveniji moč kupiti kartice paysafecard, virtualne predplačniške kartice, ki so idealne za nakupe preko spleta.

Postopek nakupa je hiter in enostaven, vplačilo dobroimetja pa je mogoče le z gotovino. Bencinski servisi družbe Petrol v Sloveniji so postali nova prodajna mesta predplačniške kartice paysafecard. Več kot 100.000 uporabnikov kartice je s tem dobilo možnost nakupa le-te na njihovi poti in takrat, ko so druga prodajna mesta že zaprta.

Kartica paysafecard je virtualna predplačniška kartica, ki jo je mogoče napolniti le enkrat in na katero je mogoče naložiti 10, 25, 50 ali 100 EUR dobroimetja. Je vnaprej aktivirana in pripravljena za uporabo takoj po nalaganju, ter kot taka nadvse idealna predvsem za spletne nakupe.

Večkrat nagrajene kartice paysafecard že od leta 2000 izdaja paysafcard group, Dunaj, preko hčerinskega podjetja Prepaid Services Company LTD, London, z lastno licenco za izdajanje elektronskega denarja. Kartice paysafecard so danes na voljo v 33 državah, na prek 500.000 prodajnih mestih.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja