Po Peugeota v celjsko podjetje Avto Celeia

9. 9. 2014
Deli
Po Peugeota v celjsko podjetje Avto Celeia

Odslej boste lahko prišli po Peugeota tudi v Celje, točneje v podjetje Avto Celeia na Ipavčevo cesto 21. Na 550 kvadratnih metrih prodajnega salona in servisa, ki jo z 12 zaposlenimi vodi družinsko podjetje, boste lahko kupili ali servisirali novega Peugeota ali pogledali med številnimi rabljenimi vozili različnih znamk.   

Dejavnost podjetja obsega veliko več kot samo prodajo novih vozil znamke Peugeot in njihovo servisiranje, saj prodajajo tudi rabljena vozila vseh znamk v okviru programa Levja priložnost, dodatno opremo in ponujajo Peugeotove izdelke te originalne Peugeotove nadomestne dele. V prihodnjem mesecu pa nameravajo svojo ponudbo še razširiti s programom Peugeot Professional, ki je namenjen posebej pravnim osebam.

Podjetje Avto Celeia je družinsko podjetje z 12 zaposlenimi, ki ima bogato avtomobilistično tradicijo, saj jo uspešno vodi že tretja generacija. Tudi zato se je Peugeot Slovenija odločil okrepiti svojo prisotnost na celjskem območju, ki po obsegu prodaje predstavlja kar 13% celotnega slovenskega trga.

Direktor znamke Peugeot Slovenija Jožko Tomšič je poudaril pomen novega Peugeotovega salona v Celju: »Za znamko Peugeot je otvoritev prodajno-servisnega salona Avto Celeia v Celju ključnega pomena, saj od tam izvira velik odstotek naših kupcev. Na tem območju beležimo tudi največ naših zvestih strank. Iz tega razloga se iskreno veselimo novega koncesionarja, verjamemo vanj in mu želimo uspešen začetek prodajo-servisnih aktivnosti v okviru znamke Peugeot«.

Direktor podjetja Avto Celeia Mitja Meško pa je še dodal: »Za blagovno znamko Peugeot smo se odločili, ker smo prepoznali priložnost in izziv, da kupcem širše celjske regije ponudimo kakovostne in tehnološke dovršene avtomobile ter z njimi povezane storitve. Verjamemo v znamko Peugeot in našo skupno rast z znamko, ki jo bomo s ponosom zastopali. Naša glavna prioriteta je skrb za stranke in njihovo zadovoljstvo, saj se zavedamo, da je le-to ključ do uspeha.«

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel