Po poteh dirke »Tour of Croatia« v LifeClass Termah Sveti Martin

23. 4. 2015
Deli
Profesionalni kolesarji se bodo na avanturo podali v nedeljo  26. 4.  mi... (foto: LifeClass Terme Sveti Martin)
LifeClass Terme Sveti Martin

Pri naših sosedih se bo v prihajajočih dneh odvil pravi kolesarski podvig. Med 22. in 26. aprilom se bodo kolesarji pomerili v dirki »Tour of Croatia«. Po eni izmed poti napete tekme pa se lahko turistično podamo tudi mi. Štartno mesto zadnje ekipe dirke »Tour of Croatia« bo tik čez Muro, v LifeClass Termah Sveti Martin, kjer so prvi na hrvaškem prejeli licenco Adria Bike Hotel. Profesionalni kolesarji se bodo na avanturo podali v nedeljo, 26. aprila, mi pa bomo pot in dobrote medžimurske regije lahko raziskovali dan poprej, v soboto, 25. aprila.

Zanimiva ideja za kakovostno preživljanje prostega časa

Zbor rekreativnih kolesarjev bo v soboto, 25. aprila, ob 10:30 pred lokalom medžimurskih term Pub Potkova. Raziskovanje bo vodilo skozi hrvaški cvetlični vrt, med gozdovi, vinogradi, sadovnjaki, njivami in potoki. Pot si bomo krajšali z druženjem in zabavnim programom. Po slabi uri kolesarjenja nas bo prva postojanka čakala v Čakovcu. Po vožnji čez mesto Prelog se bomookrepčali pri hotelu Panorama, potem pa nas bo razgibana pot vodila nazaj do LifeClass Term Sveti Martin. Tam bo vse udeležence turistične kolesarske ture »Tour of Croatia« pričakalo kosilo in prijetno druženje. Sodelovanje v velikem kolesarskem gibanju je brezplačno, udeleženci pa si lahko prikolesarijo tudi lepe nagrade. Za sodelovanje je obvezna le prijava na e-naslov sasa.vugrinec@termesvetimartin.com, ki jo morate urediti do petka, 24. aprila 2015.

Razsikovanje medžimurskih lepot na kolesu - tudi z dirko Tour of Croatia...

Velika kolesarska tekma Hrvaške

Dirka »Tour of Croatia« je eden največjih letošnjih športno-turističnih dogodkov pri naših sosedih. »Tour of Croatia« je mednarodna etapna kolesarska dirka, ki bo sodelujoče kolesarje popeljala po 900 kilometrov dolgi poti. Vodila bo ob Jadranski obali ter po notranjosti Hrvaške. Peta ekipa, ki bo začela dirko v medžimurskih Termah, bo sledila poti preko Svetega Martina na Muri, Čakovca in Preloga proti zagrebškem Trgu svetega Marka. Zadnje štartno mesto pozdravljajo župan Medžimurske županije Matija Posavec, ki se mu zdi tekma pomembna tudi z vidika strateškega razvoja turizma v regiji. Z njim se strinja župan občine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec, ki pravi, da gre za še eno izmed potrditev, da se razvoj regije odvija v pravo smer. Več o kolesarskih avanturah in ponudbi medžimurskih term je na voljo na naslovu www.termesvetimartin.com.

V soboto  25. aprila  bomo šli v LifeClass Termah Sveti Martin po poteh ...

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"