Novice Promocijsko sporočilo

Podarjamo vstopnice: akcijska pustolovščina Logan: Wolverine

24. 2. 2017
Deli
Podarjamo vstopnice: akcijska pustolovščina Logan: Wolverine

Pridružite se nam na Men's nightu s filmom Logan: Wolverine, ki bo v četrtek, 2. marca ob 20.00! V vseh kinih Cineplexx! Podarjamo vstopnice za ogled filma.

MEN'S NIGHT: LOGAN WOLVERINE, 2. marec Cineplexx

Marčevski Men’s night v Cineplexx kinih po Sloveniji bo razveselil predsvem ljubitelje znanstvene fantastike in stripovskih junakov. Na ogled bo novo poglavje v sagi enega od najsijajnejših stripovskih junakov - Logan: Wolverine.

Obiskovalci moškega večera bodo prejeli promocijski izvod revije Avtomagazin, v Cineplexxu Kranj pa jih po ogledu filma čaka tudi pijača dobrodošlice v Luxury baru! Vstopnice so v prodaji, na dogodek so seveda vabljene tudi dame.

Piše se leto 2029. Mutantov skorajda ni več ...

Od sveta odmaknjeni in potrti Logan se zapija v svojem skrivališču nekje v zakotju blizu mehiške meje in se preživlja z občasnim delom kot najeti šofer. Njegova sotrpina v izgnanstvu sta izobčenec Caliban in bolehni profesor X, ki ga pestijo čedalje hujši napadi bolezni. Toda Loganov poskus, da se skrije pred svetom, in njegove dosežke ogrozi prihod skrivnostne in izjemne ženske z nujno prošnjo... Logan poskrbi, da bo dekle na varnem. Kmalu spet pokaže svoje kremplje, saj se mora spopasti s temnimi silami in zlikovcem iz lastne preteklosti; v boju na življenje in smrt se bo ta vojščak, ki ga je dodobra obdelal čas, podal na pot, na kateri bo izpolnil svojo usodo.

Novo poglavje v sagi enega od najsijajnejših stripovskih junakov v režiji režira James Mangold po scenariju, ki ga je spisal skupaj Michaelom Greenom in Scottom Frankom. Igrajo Hugh Jackman, Patrick Stewart, Stephen Merchant, Richard E. Grant in novinka Dafne Keen. Producirali so Hutch Parker, Simon Kinberg in Lauren Shuler Donner, izza kamer pa so sodelovali še direktor fotografije John Mathieson, scenograf François Audouy, kostmograf Daniel Lando te montažerja Michael McCusker in Dirk Westervelt. Glasbo je zložil Marco Beltrami.

  • Scenarij: Michael Green, Scott Frank, James Mangold
  • Režija: James Mangold
  • Igrajo: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za brezplačne vstopnice

Če si želite akcijsko zf pustolovščino Logan: Wolverine ogledati brezplačno, pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in z nekaj sreče pri žrebu bosta dve vstopnici za ogled filma v Cineplexxu vaši.

  • Nagradno vprašanje se glasi:

Kateri igralec v filmu upodablja ostarelega Logana?

Pravilne odgovore pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do ponedeljka, 27. februarja, do 12h.

  • Sporočilo naj vsebuje:

- v zadevo napišite: VSTOPNICE ZA LOGAN: WOLVERINE

- sporočite lokacijo Cineplexxa v katerem bi si film ogledali (Kranj, Maribor, Celje, Koper, Novo Mesto, Murska Sobota)

Za vsako lokacijo kinematografa bomo podelili 2 vstopnici.

Logan: Wolverine